PlayStation, Twitter’dan Desteği Kesiyor!

Pek çok oyuncunun ilgisini çeken konulardan birisi bu olmuştu. Zaman içerisinde Twitter üzerinden insanlara cevap vermeye başlayan PlayStation, güncel olarak bu uygulamayı artık devam ettirmeyeceğini açıkladı. 1 Ağustos tarihinde yürürlüğe girecek olan karar ile, Twitter cephesi önemli bir yola sahip. Çünkü markalar sözlü olarak Twitter üzerinde de var olmanın hedefini, planını kullanıyor. Bu yüzden de bu plan, bu hayaller ve projeler, pek çok marka için önemli bir çözüm üretiyor. Twitter destekleri hemen hemen herkesin isteklerine cevap verebiliyor. Markayla ilgili kafanız bir şeye takılırsa örneğin, hemen Twit atabiliyorsunuz ve markalar da anlık olarak cevap verebiliyor. PlayStation da böyle yapıyordu. Sony zaten satış sonrası hizmet konularını önemseyen bir marka.

Çözüm için firma sitesi aktif olacak

Trafiği daha çok kendi sitesine çekmek isteyen Sony PlayStation, kendine has tarzıyla ve çalışmalarıyla çok daha etkili bir hizmet sunmak istiyor. Sony neden böyle bir karar aldı henüz bilinmiyor. Lakin hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5, bu konuda oldukça etkili çalışmalar sunuyor. Twitter üzerinde doğrudan etkileşim konusunda pasif kalacağını belirten marka, sorunların çözümü için web sitesini kullanacağını açıklıyor. Bu sayede daha çok insanla iletişime geçmiş olacaklar ve mevcut çözümler pek çok kişiye fayda sağlamış olacak.

Öte yandan baktığımız zaman, Sony kullanıcıları için yine doğrudan destek verecek. Ama öncesinde tabi kullanıcıların PlayStation Destek sayfasına girmesi istenecek. Bu konularda büyük ve etkili bir çalışmaya ulaşmak istiyorsanız en azından sizler de iletişim seçeneklerine göz atabilir ve pek çok konuda daha etkili çalışmalara ulaşabilirsiniz. Güncel olarak akla gelen bütün problemlerin çözümünü artık Twitter üzerinden aramak yerine, doğrudan destek sitesi üzerinden bulabileceksiniz. Güçlü, etkili ve hızlı bir çalışma mantığı ile hemen hemen her şeyi takip edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve çözümleri sizler de yakından incelemeye devam edin.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...