Playerunknown’s Battlegrounds

Playerunknown’s Battlegrounds – PUBG Nedir?

Playerunknown’s Battlegrounds PUBG nedir sorusu için uzun ismi olmakla birlikte kısaca PUBG olarak nitelendirilen, çok oyuncu ile oynanan bir video oyunudur denilebilir. Hem ülkemizde hem de dünyada büyük bir tutku ile oynanmaktadır.

Playerunknown’s Battlegrounds- PUBG Nasıl Oynanmaktadır?

Bluehole tarafından geliştirilen Playerunknown’s Battlegrounds– PUBG nasıl oynanmaktadır sorusunun cevabı aslında strateji ile oynanmalıdır denilebilir. Oyunda en fazla yüz kişiden oluşan oyuncu kadrosu vardır. Rotası daha önceden belirlenen bir uçağın içinde başlayan oyundan istediğiniz zaman uçaktan atlayarak ve herhangi bir yere inerek başlangıcı yapabilirsiniz. Oyunun amacı hayatta kalmak ve hayatta kalan son kişi olmaktır.

Playerunknown’s Battlegrounds- PUBG Nick Kullanmak

Playerunknown’s Battlegrounds– PUBG oyununda nick yani takma isim etkileyici bir profile sahip olmanız için oldukça önemlidir.PUBG nick özelliğini kullanmak için şekilli yazma aracı ve web sitesine ihtiyacınız vardır.

Kendinize uygun bir nick bulmanız gerekmektedir. Aksi takdirde oyun sitelerinde bulunan nick listelerinden nick seçiminde bulunabilirsiniz. PUBG bir takım oyunudur. Bu yüzden bazen takımlar ortak şekil içerennicklerdekullanabilmektedir. Sadece harf ve şekillerden oluşan nickler kullanmak yerine sembollü nicklerden kullanmayı tercih etmelisiniz.

Playerunknown’s Battlegrounds- PUBG Nick Nasıl Oluşturulur?

Playerunknown’s Battlegrounds- PUBG Nick nasıl oluşturulur sorusu için bu işlem için tasarlanmış özel sitelerin mevcut olduğunu bilmelisiniz. Kullanmak istediğiniz isme veya rakama karar verilip sitede belirtilen alana yazıldıktan sonra nick şekilli olarak alanda yazacaktır. Sonrasında ise kopyala yapıştır yöntemi ile PUBG’da bulunan ID kartına yapıştırmanız gerekmektedir.

Playerunknown’s Battlegrounds- PUBG Semboller Nelerdir?

Playerunknown’sBattlegrounds- PUBG semboller için yine kendinize özgü ve etkileyici bir sembol kullanmanız gerekmektedir. PUBG için bazı sembol örnekleri ise şu şekildedir:

  • Daireler

◯〇〶  ⬤ ◦ ◙ ◚◛◜◝◞◉○◌◍◎●◐◑◒◓◔◕◖◗⊕⊖⊘⊚⊛⊜⊝❍❂  ⊗⊙◘◟◠◡∅∘

  • Yıldızlar

✮≛✭✯✰⋆★✩✪✫⍣☆

  • Notalar

♫ ♬♩♭

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...