PC Building Simulator

PC Building Simulator Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

PC için Construction Simulator satın almadan önce oyun geliştiricileri tarafından sağlanan sistem gereksinimlerini sistem yapılandırmanızla karşılaştırmayı unutmayın. Genellikle, minimum sistem gereksinimleri, oyunun başlamasına ve normalde minimum kalite ayarlarında çalışmasına izin verecek yapılandırma anlamına gelir. PC’niz önerilen gereksinimlere ulaşırsa, yüksek kaliteli ayarlarla stabil bir oyun oynayabilirsiniz. Ultra ayarlarda oynamayı seviyorsanız, daha iyi bir donanıma sahip olmanız ve ardından geliştiriciler tarafından önerilen sistem gereksinimlerinde belirtilmesi gerekir.

Bilgisayarım Construction Simulator’ü Kaldırır Mı?

Geliştiricilerin resmi Construction Simulator sistem gereksinimlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Sayfada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız iletişim sayfasından bize yazmaktan çekinmeyin.

Minimum sistem gereksinimleri:

İşletimSistemi: Windows 7/8/10 64-bit

İşlemci: Intel Core2 Quad Q6600 2.40 GHz veya AMD Phenom II X3 720

RAM (bellek): 4 GB

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6850 1 GB veya NvidiaGeForce GTX 460 768 MB veya Intel HD 520

DirectX 11

HDD: 3 GB boşluk

Önerilen Sistem Gereksinimleri Hangileri?

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

İşlemci: Intel Core i3-3220M 3.3 GHz, i5-3320 2,6 GHz veya AMD Phenom II X4 965, AMD FX-6100 Altı Çekirdekli

RAM (bellek): 8 GB

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 2 GB veya NvidiaGeForce GTX 660 2 GB

DirectX 11

HDD: 3 GB boşluk

Video Sürücü Önemli Mi?

Bilgisayar yapılandırmanızı Construction Simulator için video sürücüde önemli bir detaydır. Her zaman kararlı sürücülerin yalnızca en son sürümlerini indirmelisiniz. Beta sürümlerini kullanmamaya çalışın. Çünkü bunlarda geliştiriciler tarafından henüz bulunup çözülmemiş bazı hatalar olabilir.

Construction Simulator Nasıl Bir Oyun? 

Dünyaca ünlü markaların inşaat simülatörüolarak faaliyet gösterdiği bir evende inşaat becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Her seviyesinde farklı bir özellik eklenen ve milyonlarca kullanıcısı olan bu oyunları PC ve Mac için Construction Simulator seklinde indirip oynayamaya başlayabilirsiniz. Ancak çok düşük segmentli cihazlarda oyunun verimli bir şekilde oynanması mümkün olmadığından minimum sistem gereksinimlerinin karşılanması gerekecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...