Oyuncular İçin Mouse Önerileri Nelerdir?

Her geçen gün gelişen teknoloji ile bilgisayar oyunları çok daha fazla ilgi görmekte ve oyun içinde kullanılan ekipmanlar hakkında bilgiler toplanmaktadır.

Özellikle en iyi oyuncu mouse tavsiyeleri kullanıcıların en doğru seçimi yapmasına yardımcı olmaktadır. En iyi oyuncumouse sahip olunması halinde hem büyük tek oyunculu maceralarda hem de çok oyunculu oyunlarda şan ve şöhret almak için rekabet içinde olunmaktadır. Oyuncu mouse tavsiyeleri içinde en fazla tercih edilen modelleri şu şekilde sıralamak mümkün olacaktır.

Oyuncu Mouse Tavsiyeleri aşağıda listelenmiştir.

Logitech G502 Lıghtspeed Özellikleri Nedir?

Oyun mouse modelleri içinde en çok tercih edilen Logitech G502 Lıghtspeedgamingmouse özellikleri sayesinde oyunlar daha keyifli olmaktadır. Ürünün en önemli özelliği aydınlatma özelliği olup kablosuz bağlantı ile çalışmakta ve son derece kullanışlı bir imaj sergilemektedir. Mouseun formu sol ele çok daha uygun olarak tasarımı yapılmıştır. Ekonomik bir yapıya sahip olan mouseun 11 tane butonu bulunmaktadır.

RazerDeathadder V2 Gaming Mouse

Kablosuz mouse kullanmayı sevmeyenler için son derece ideal olan RazerDeathadder V2 gamingmouse kablolu olma özelliğine sahip olmaktadır.8 farklı butonu bulunan mouse sağ ile uyumlu olup sol el ile kullanımı daha zor olmaktadır. Mouse RGB özelliği ile her zaman dikkat çekmektedir.

Corsaır Dark Core RGB Pro Se Oyuncu Mousesi

16500 DPI ile birlikte gelen Corsair Dark Core RGB Pro Se Mouse pek çok kişinin ilgi odağı olmaktadır. Sağ elle uyumlu, kablosuz özelliklere sahip olan Mouse sol el kullananlar için uygun değildir. 8 butonu bulunan ürün tasarım bakımdan kesinlikle kusursuz olmakta ve çok daha hızlı bir şekilde kullanımı mümkün olmaktadır.

BenQZowıe FK2

Çok sayıda oyuncu Mouse modellerinin içinde hem sağ el hem de sol el kullanımına uygun olarak üretilen BenQZowıe FK2 oyuncu Mouse son derece ideal bir seçim olmaktadır. Çok daha uygun fiyatlara satışı yapılan ürün yüksek performansa sahiptir. Tüm ayarların yapılabildiği Mouseun birden fazla boyutta çeşitleri bulunmaktadır. DPI ve diğer ayarları direkt mouseden yapmak mümkün olmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...