New World En Az Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

New World En Az Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Dünya genelinde son zamanlarda online oyun platformları sıklıkla tercih ediliyor. Özelliklede gençlerin dikkatini online oyun sistemleri oldukça fazla çekmektedir. Genel olarak New world online oyunu dünyanın en çok tercih edilen oyunları arasında yer alıyor. Bu yüzden de oyunda sürekli olarak güncellemeler sağlanıyor. Son yapılan güncellere göre bazı sistem gereksinimleri de yer alıyor.

Son güncelleme ile birlikte newworld en az sistem gereksinimleri şunlardır;

  • İşletim sistemi olarak; 10 64 bit gereksinim bulunur.
  • 8 GB ram belleğine gereksinim vardır.
  • İşlemci olarak; i5-2400/ 3ghz için 4 fiziksel çekirdekli AMD ve CPU istenir.
  • Geniş bant internet bağlantısına gereksinim vardır.

New World Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Online oyun uzmanlarına göre yeni güncellemelerde New world oyununda tavsiye edilen sistem gereksinimleri bulunur. Genel olarak new world tavsiye edilen sistem gereksinimleri ile şunlardır;

  • İşlemci olarak; i7-2400K/ AMD Ryzen 5 1400 tavsiye edilir.
  • Bellek olarak 16 gb ram miktarı önerilir.
  • Sürüm olarak sürüm 12 tavsiye edilir.

New World Kaç GB Olarak Yer Alır?

Günümüzde dünya genelinde sıklıkla tercih edilen newworld oyunu için belirli bir depolama alanı gerekir. Oyun sisteminin kurulup çalışması için; en az 50 gb depolama alanına gereksinim vardır. Fakat pek çok oyun uzmanı tavsiye olarak mutlaka 50 gb’lik üstünü önermektedir. Böylece fazla depolama alanlarında güncelleme sorunları daha az yaşanır.

New World Sistem Gereksinimleri Ne Zaman Güncellendi?

New world oyunu henüz daha kısa zaman önce çıkmış bir oyundur. Fakat güncellemeler oyunda sürekli olarak sağlanır. Bu yüzden de newworld güncelleme zamanı için net bir tarih sunulamaz. Fakat her zaman etkin olarak oyununun oynanması için gerekli olan sistemlerin sağlanması bir zorunluluktur.

New World İçin Neden Sistem Gereksinimleri Bulunur?

Genel olarak online oyunlar bazı teknik sistemler dahilinde oynanır. New world sistem gereksinimi daha etkin oynanma ve oyunun kurulması için istenir. Özelliklede devamlı new world oyun kullanıcıları için tavsiye edilen sistem gereksinimlerinin sağlanması gerekir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...