Netflix Ortak İzleme

Netflix Ortak İzleme Özelliği Kalkıyor Mu? Netflix Ortak İzleme Özelliği Nedir?

NetflixParty

Son zamanlarda dijital platformlarda çeşitli kanallar yer almaya başladı. Özelliklede Netflix son dönemlerde oldukça yoğun ilgi görmektedir. Fakat Netflix ücretli bir dijital platformdur. Bu yüzden de Netflix hesaplarının ortak kullanımları oldukça yaygın haline geldi. Günümüzde netflix ortak kullanım platformu olarak Netflixparty tercih ediliyor.

Netflixparty; ücretsiz bir özelliktir. Netflix’te yer alan videolar birden fazla kişi ile aynı anda izlenebilir. Google chrome bağlantısı ile video izleme paylaşımları oldukça basittir. Fakat tek olumsuz yanı; video durdurulduğunda ya da kapandığında tüm kullanıcılarda da aynı işlemler sağlanır. Günümüzde Netflixparty ile pek çok video paylaşımları anlık olarak gerçekleşir.

Rabbit

Rabbit bir ABD üretimli uygulamadır. Rabbit’in uzantısı tamamen ücretsizdir. Ayrıca coğrafi engeli bulunmadığı için günümüzde her yerde tercih edilir. Netflix yayınların paylaşımları Rabbit ile oldukça basit bir şekilde sağlanır. Rabbit ile Netflix izleme oranları günden güne artar. Uzantının paylaşılması ile Netflix kullanımları ortak haline geliyor. Rabbit ile sadece Netflix değil; diğer dijital platformlarda paylaşılır.

Watch2Gether

Genel olarak bakıldığında WatcheGether Youtube kanalı için oluşturulmuştur. Fakat Netflix dijital platformu için paylaşma özelliği sunulmuştur. Netflix ortak paylaşım yeri Watch2Getter ile Netflix videoları her zaman paylaşılır. URL uzantısı ile paylaşım sağlanır. Tek sorun ise video yönetimi sadece Netflix asıl kullanıcısında olur. Bu durum ise genellikle sorun olarak yer almıyor.

Gaze

Gaze bir görüntülü sohbet platformudur. Dizi ya da film izlemek içinde sıklıkla kullanılır. Gaze ile Netflix yayını görüntülü sohbet olarak kullanılabilir. Arkadaş grubunuzdaki bir kişi eğer Netflix dijital platforma üye ise; yayınlarda sizi görüntülü arayarak izletebilir. Genel olarak görüntü kalitesi sorunları sıklıkla yer alır.

Kast

Kast uygulaması ile birlikte Netflix yayınları ortak olarak kolaylıkla paylaşılır. Kast hem bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda kullanılabilen bir uygulama türüdür. Netflix yayınları Kast ortak hesabında; url bağlantısı ile paylaşılır. Kast normal ücretsiz bir uygulamadır. Fakat görüntü kalitesini artırmak için tercih edilen premium uygulaması ücretlidir. Son zamanlarda Netflix paylaşımları için en çok Kast uygulaması tercih edilir. 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...