nekrokinezi nasıl yapılır

Nekrokinezi Nasıl Yapılır? Nekrokinezi Ne Demek?

Nekrokinezi nedir ve nekrokinezi nasıl yapılır gibi sorular doğa üstü güçlerin varlığına ve bu güçleri yönetebileceğine inananlar tarafından sık araştırılır. Bir tür psişik etkiye sahip olan nekrokinezi yöntemi, varlıkları hareket ettirebilme ve etkileyebilmeyi mümkün hale getirir. Nekrokinezi tekniğinin en üst seviyesinde canlıları öldürme gücü yatar. Psişik etki ile nekrokinezi yapmanın birden fazla yöntemi vardır. Canlı varlıklar üzerinde etki yaratmanın yanı sıra nekrokinezinin kullanıldığı bir diğer alan ise ölüler ile iletişime geçmek ve ölüler üzerinde hakimiyet kurmak yer alır. Yüksek güç ve etkiye sahip nekrokinezi tekniği varlıkları bir araya getiren ve ölüm ile yaşamı birleştiren kuvvetli bir maneviyat sunar.

Nekrokinezi tekniği ile canlıların yaşamına son vermek için nekrokinezi tekniğinde canlıların zayıf noktalarına ulaşılması gerekir. Beyinde yer alan önemli sinyalleri keserek yaşam enerjisini tüketmek ya da canlı kişiyi kendine çekmek gibi seçenekler ile canlıları kolayca yönetmek ve hayatlarına istenildiği zamanda son vermek mümkün olur. Nekrokinezi nasıl yapılır ve nekrokinezi neden yapılır gibi sorular, bu psişik etkiye sahip olmak isteyenler tarafından da sıkça araştırılır.

  • Biyokinezi
  • Pyrokinezi
  • Terrakinezi

Nekrokinezi Ne Demek?

Nekrokinezi ne demek ve nekrokinezi nasıl yapılır sorusuna yanıt ararken nekrokinezinin iyi ve kötü yanları hakkında da bilgiye ulaşmak mümkündür. Nekrokinezinin iyi yanları şu maddeler ile sıralanabilir;

  • Vefat eden bireyler ile tekrar iletişime geçme fırsatı verir.
  • Vefat eden kişilere olan özlem giderilir ve vefat eden kişiler canlıymış gibi görülebilir.
  • Hayatlara yön verme neticesinde hastalık sahibi olan bireylerin ölümünü hızlandırmak mümkün olur.

Nekrokinezinin kötü yanları şu şekildedir;

  • Kötü niyetle kullanıldığı taktirde çok güçlü bir silah olabilir.
  • Herhangi bir canlı üzerinde uygulandığında bu canlıda geri dönüşü mümkün olmayan hata ve durumlara neden olabilir.
  • Mental veya fiziksel anlamda sağlığın bozulmasında son derece güçlü sonuçlar doğurur.

Nekrokinezi nasıl yapılır sorusuna yanıt arayanlar, bu tekniği kullanmanın kolay olduğunu düşünmemelidir. Nekrokinezi yapabilmek için yüksek anlamda meditasyon yapılması gerekir. Nekrokinezi uzun yıllar birikim gerektirir. Sanıldığı kadar kolay olmayan bu etkiyi yaratmak isteyenlerin neredeyse bir ömür gerektirecek bir birikime sahip olmaları gerekir. Bu süre, kişilerin gelişim hızına ve gösterdikleri çabaya göre değişir. Tam tersi bu sürecin daha uzaması ve hiç mümkün olamaması da söz konusudur.

Nekrokinezi Yapılış Teknikleri

Nekrokinezi nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilmek için öncelikle nekrokinezi enerjisinin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak ve bu enerjiyi yönetebilmek gerekir. Aksi taktirde enerjinin kötüye kullanımı bireylere ters yönde etki edebilir. Bu durum da kişilerde beklenmedik ölümle sonuçlanır. Özellikle kötü niyetli kişiler nekrokinezi ile beklenmedik çok sayıda kötü olaya neden olabilir.

BlueStacks Programı Nedir? Kullanımı Nasıldır? makalemiz ile devam etmek isterseniz buraya bırakıyoruz.

Not: Bu makale sadece bilgilendirici amaçlı yazılmıştır. Her hangi bir sorun olması durumunda bu yükümlülük size aittir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...