Neden Smile Hair Klinik Tercih Edilmeli?

Smile Hair Klinik Türkiye’nin göz bebeği İstanbul’da safir saç ekimi yapan en önemli kliniklerden biridir.  Alanında global çapta tanınırlığa sahip olan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından yönetilen Smile Hair Klinik’te hastalarının memnuniyeti ön plandadır. Operasyonların tüm süreçleri doktorlar tarafından takip edilir ve operasyona dahil olan her bir ekip üyesi medikal eğitim almıştır. Bugüne dek farklı ülkelerden birçok sayıda hastaya saç ekimi yapılmış ve başarılı sonuçlar alınmıştır.

Bir pazarlama aracı olarak ütopik sonuçlar vaat edilmez. Sizin  istekleriniz göz önünde bulundurularak olabilecek tüm olası senaryolar  önceden anlatılır, ekim yapılacak alanlara siz ile birlikte süreçler ve saç ekimi sonucunu etkileyen faktörler anlatılarak karar verilir. Bu sayede aylarca beklemenin sonunda hayal kırıklığına uğramazsınız.

Smile Hair Klinik sağlığınıza önem verir, gelişebilecek bütün komplikasyonlara karşı hazırlıklıdır. Periyodik olarak tüm ekip acil yaşam desteği konusunda tekrarlayan eğitimler alır.

SİZİ FUE SAÇ EKİMİ EKİM SONRASINDA YALNIZ BIRAKMAYIZ

Smile Hair Klinikte standart olan Safir Saç Ekimi sonrası bize istediğiniz an ulaşabilir ve tüm desteğimizi arkanızda hissedersiniz. Konusunda uzman ekibimiz ve doktorlarımız FUE saç ekimi işlemi sonrasındaki bakım sürecinde size sınırsız destek sağlayacaktır.

Saç Ekimi

Bay ve bayanların en önemli aksesuarı olan saçları kalıtsal ve çevresel nedenlerden dolayı dökülmeye başlar. Zamanla seyrelmeye başlayan saçlar kelliğe doğru ilerler. Bu doğrultuda geliştirilen güncel teknolojik yöntemlerden yararlanmak en doğru karar olacaktır. Saç ekim işlemleri uzman doktorlar eşliğinde ve lokal anestezi altında yapılır. Hastanın saç ve deri analizi yapıldıktan sonra uygulanacak yöntem doğrultusunda hastanın vücudundan saç kökleri hastanın vücudundan toplanır. Toplanan saçlar genellikle ense bölgesinde olur. Ardından seyrek ya da kel olan bölgeye en doğru açı ile saç ekimi yapılır. Saç ekimi fiyatları her yıl güncellendiği için saç ektirmek isteyen hastaların bu doğrultuda fikir sahibi olmaları gerekir

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi işlemleri kişiye özel planlanır. Bu doğrultuda hastanın ihtiyacı olan grev sayısı belirlenir ve ön saç çizgisi oluşturulur. Hastanın ağrı hissetmemesi için hem donör bölgeye hem de ekim işleminin gerçekleşeceği alana lokal anestezi uygulanır. Anestezinin ardından kişinin kendi vücudundan alınan sağlıklı saç kökleri ayrıştırılarak kategorilere ayrılır. Belli işlemlerden geçerek güçlü hale getirilen greftler, hedeflenen bölgede bulunan kanallara ince uçlu kalemler yardımıyla yerleştirilir. Doğal ve sağlıklı bir görünüm elde etmek amacıyla transfer işleminin doğru bir açı ile uygulanması gerekir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Sağlık koşulları elverişli olan 20 yaş üzeri bay bayan herkes saç ekim hizmetlerinden ihtiyacı doğrultusunda yararlanabilir. Bu doğrultuda hastanın saç ekimine engel ciddi bir rahatsızlığının bulunmaması gerekir. Böylece donör bölgede yeterli saç kökü bulunan kişiler tercih edecekleri yöntem doğrultusunda saç ekimi yaptırabilirler.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç ekim estetiğinde istenilen doğal görünümü ve başarıyı yakalamak için tüm aşamaları doğru bir şekilde uygulamak gerekir. Öncelikle hastanın ön saç çizgisi belirlenmeli analizden geçirilen uygun saç kökleri doğru bir yöntemle nakil edilmelidir. Nakil işlemlerinin ardından hasta istediği gür ve dolgun saçlara sahip olur.

Smile Hair Clinic En Yeni Tekniklerle Saç Ekimi

Yeni nesil cihazlar ve en yeni tekniklerle saç ekim operasyonları her geçen gün gelişme kat ediyor. Saç ekim teknolojisi kişilerin ihtiyaçlarına konforlu ve kolay bir şekilde cevap veriyor. Günümüzde kullanılan yöntemler sayesinde doğal ve dolgun saçlar hayal olmaktan çıkıyor. Böylece saç dökülme problemi yaşayan kadınlar ve erkekler kullanılan yöntemler sayesinde sağlıklı ve gür saçlara sahip olurlar.

Özellikle kullanılan ince mikro kalemler sayesinde saçlar daha sık bir şekilde ekilir. Saç ekimi işlemi sırasında kişinin kendi vücudundan alınan sağlıklı kıl kökleri doğru açılarla açık ya da kel olan bölgeleri transfer edilir.

Son dönemlerde en çok tercih edilen saç ekimi yöntemlerinden fue ve dhi saç ekimi teknik resimde kullanılan steril ve teknolojik malzemeler başarı oranını artırıyor. Kullanılan tekniğin kendine özgü yapısı bulunduğundan dolayı saç ekimi fiyatları değişkenlik gösterebilir.

Saç Ekimi Öncesi

Saç ekimi operasyonu öncesinde hasta işlem için hazır hale getirilir. Bu doğrultuda hastanın tahlil ve tetkikleri yapılır. Ayrıca hasta saç ekim işlemleri öncesinde kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durmak zorundadır.

Saç Ekimi Sonrası

Saç ekimi gerçekleşen hastalar aynı gün taburcu olurlar. Yeni ekilen saçları dış baskılara karşı korumak gerekir. Deride görülen kabuklanmalar 10. günden itibaren tamamen kaybolur. Şok dökülmenin ardından yeni ve sağlıklı saç kökleri çıkmaya başlar.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi günümüzde en çok tercih edilen cerrahi operasyonlardan biridir. Saç ekimi fiyatları kişiye özel belirlenir. Bu nedenle hastanın ihtiyacı ve beklentisi göz önünde tutulur.

Saç ekimi konusunda daha fazla bilgiyi https://www.smilehairclinic.com/ adresinde bulabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...