Morde Ct Nedir?

Morde Ct Nedir?

Morde ct nedir sorusunu LOL oyununa devam edenler merak ediyor. Siz de kazandıran oyun karakterlerini değerlendirerek avantaj sağlayabilirisiniz. Oyuna devam ederken oyun içi ayrıntılara daha çok önem vererek artı puan alabilirsiniz. Tanım anlamında LOL Counter içerisinde Mordekaiser  karşısında kazandıran çözümlere odaklanma durumu vardır.

Karşısına Mordekaiser Alınabilecek Şampiyonlar Hangileri?

Morde ct  için önemli bir sıralama karşısına Mordekaiser alınabilecek şampiyonlar şeklindedir. Swain, Akali, Kassadin, LeBlanc, Zyra, Garen gibi sıralamayı kullanabilirsiniz.

Mordekaiser CT ‘de İyi Olan Karakterler Hangileri?

İyi karakterlerle oyundan kazancınızın artmasını istediğinizde çok sayıda önemli seçeneği bulabilirsiniz: Yeteneklere göre LOL karakterlerini değerlendirebilirsiniz:

Mordekaiser’i kolaylıkla alt edebilen oyuncular arasında Gragas yer almaktadır. Uzaklaştırmak istediğiniz bir Mordekaiser varsa, bu karakteri kullanmanız mutlaka önerilmektedir.  Ulti yeteneği bu anlamda öne çıkmaktadır.

Quinn karakterini çok seveceksiniz. Rakibi kör eden bu özelliğinden dolayı engellenen zararın keyfini çıkarabilirsiniz. Quinn hızlı kör etme özelliğinde geçici bir süre körlük durumu bulunuyor. Bu karakteri biraz denemenizin ardından Garen karşısında başarı kazanabilirsiniz.

Mordekaiser Oynuyorsanız Nelere Dikkat Etmeniz Gerekiyor?

Kendi hikayeleri bulunan özel oyun LOL içerisinde turnuvalarınızın başarılı sonuçlanmasını sağlayabilirsiniz. Ödüllerde de kazandıran League of Legends  sonuçları sizi daha da heyecanlandırmaktır. LOL oyunu seçeneklerini güncel olarak mobil sürümden de sürdürmeye devam edebilirsiniz.

Mordekaiser oynuyorsanız dikkat etmeniz gereken bir karakter özelliği Vayne’dir. Vayne varsa çok agresif oynamamanız gerekiyor.  Vayne’in yeteneklerine bakıldığında rakibi itmek açısından oldukça iyi durumdadır. Bu nedenle agresif oynamamanız gerekiyor. Erken oyunda minyon yaparak rahatça Mordekaiser’e göre güçlenecektir.

Mordekaiser’i son anda öldürmeniz için Kayle karakterini değerlendirebilirsiniz. Ultisi ölümsüz olduktan sonra epey zaman gidecektir. En güçlü döneminin 16. Seviye olması nedeniyle gecikmeli bir durumu da görebilirsiniz. Mordekaiser oyunda  daha güçlü durumda varlığını sürdürebilir.

League of Legends Nedir?

Bir video oyunu olarak bulabileceğiniz League of Legends yapısal açıdan stratejik yönleri baskın bir sisteme sahiptir. Rekabet ve strateji olarak devam eden hikayesi bulunmaktadır. Heyecanlı bir rol yapma oyunu arıyorsanız bu oyunu kaçırmadan keyifle oynayabilirsiniz.  Oyun devam ederken karşınıza çıkan rakiplerinizi doğru adımlarla yenebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...