Monster Oyuncu Bilgisayarlarının Vazgeçilmez Parçası Oyuncu Monitörleri

Monster Notebook, geliştirdiği oyuncu bilgisayarları ile oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamayı başarırken oyun deneyimini daima ileri götürecek donanımlar üretmeyi de ihmal etmiyor. Benzersiz bir görsel performans elde etmeniz için dizüstü bilgisayarınıza da bağlayabileceğiniz oyuncu monitörleri üreten Monster, oyun oynamaktan aldığınız hazzı bambaşka bir noktaya taşıyor.

Biz de bu yazımızda sizlere önce bir oyun bilgisayarında monitörün neden çok önemli olduğunu etraflıca açıklayacağız. Daha sonra ise Monster’ın şu an ürün gamında yer alan iki oyuncu monitörünün teknik özelliklerine değinerek serüvenlerinize katabileceklerini irdeleyeceğiz.

Oyuncu monitörüne sahip olmak neden önemli?

Oyuncu bilgisayarları kullanırken gelişmiş bir oyuncu monitörüne sahip olmak her şeyden önce oynadığınız oyunların görsel kalitesini gerçek anlamda hissedebilmek açısından bir hayli önemli. Zira yeni nesil oyunlar bünyesinde barındırdığı fotorealistik grafikler, yapay zekâ destekli görüntü teknolojileri ve uçsuz bucaksız renk paletleri ile bambaşka bir evren sunuyor. Hâl böyle olunca da yeni nesil oyun evreninin sunduklarını deneyimlemek için üst düzey bir oyuncu monitörü kullanmak A’dan Z’ye tüm süreci daha keyifli kılıyor.

Üst düzey bir oyuncu monitörü, yüksek ekran yenileme hızı ortaya koyarak görsel bir şölen yaşamanızı sağlıyor. Donanım gücünün yetersizliği sebebiyle gerçekleşen tearing etkisinin önüne geçen yüksek ekran yenileme hızı, yüksek kare/saniye değerlerinde bile maksimum performansa ulaşmanızı olanaklı kılıyor. Öte yandan hâlihazırda iyi bir işlemci, grafik kartı ve RAM’e sahipseniz tüm bu bileşenleri gelişmiş bir oyuncu monitörü ile desteklemek dilediğiniz tüm oyunları keyifle oynayabileceğiniz anlamına geliyor.

Monster’ın gelişmiş oyuncu monitörlerinin temel avantajlarından biri de ışık ve kontrast dengesinin kusursuza yakın şekilde ayarlanması. Ürettiği oyuncu monitörlerinin mat yapıdaki yüzeyleri sayesinde aydınlık ortamlarda da konforlu şekilde oyun oynamanıza yardım eden Monster, monitör ile grafik kartı arasındaki uyumu da benzersiz bir seviyeye çıkarıyor.

Geliştirdiği oyuncu bilgisayarlarında ileri seviye grafik kartı kullanımına önem veren Monster Notebook, oyuncu monitörlerini de bu doğrultuda üretiyor ve iki bileşen arasındaki uyum yalnızca oyun oynarken değil çalışırken ya da multimedya dosyalarınızı görüntülerken de yüksek görsel tatmine ulaşmanıza mümkün hâle getiriyor.

Aryond serisi oyuncu monitörleri ile tanışın

Monster’ın oyuncu bilgisayarları ve monitörleri ürün ailesinin önemli üyelerinden biri olan Aryond serisi, oyuncu monitörleri ile ilgili beklentilerinizi yeniden tanımlamaya geliyor! Seride yer alan modellerde AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync teknolojilerini kullanan marka, gecikmeyen ve kaymayan bir görsel serüvenin kapısını aralıyor. Söz konusu iki teknolojiye ek olarak modellerde MRPT teknolojisi de kullanılıyor. MRPT gölgelenmeyi engelleyerek hareket hâlindeki nesneleri daha net biçimde görmenizi sağlıyor.

27 ve 32 inç ekran boyutları sunan Monster serideki tüm modellerde görüş alanınızı genişleten 1500R ince çerçeve tercih ediyor. Yüksek tempo talep eden oyunlarda göz konforunuzu korumanız için tasarlanan 1500R ince çerçeve kolay takip imkânı da ortaya koyuyor.

Bunlara ek olarak Aryond serisi oyuncu monitörlerinde SRGB %119,99 profesyonel renk gamı ve HDR10 teknolojisi kullanılıyor. 3000:1 kontrast değeri ve 1 ms tepki süresi ile dikkat çeken cihazlar, sevdiğiniz oyunların vadettiği görsel şölen ve eğlenceden mahrum kalmanıza izin vermiyor. Size sadece oyunun keyfini doyasıya yaşamak kalıyor.

Monster Notebook oyuncu bilgisayarları profesyonel ve amatör oyun dünyalarında masaüstü bilgisayarların kurduğu hakimiyeti kırma amacı güdüyor. İleri seviye işlemci, grafik kartı, RAM ve SSD desteği sunan marka, özelleştirme olanağıyla da size seçim özgürlüğü sağlıyor. Nitekim Monster gaming laptop modellerine entegre edebileceğiniz oyuncu monitörleri de bir nevi özelleştirme tercihi olarak düşünebilir.

İhtiyaçlarınıza en uygun Monster oyuncu bilgisayarları ve monitörlerin incelemek için Monster Notebook’un web sitesini ziyaret edebilir ya da size en yakın mağazaya giderek satış personelleri eşliğinde ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...