Mırıldanarak Şarkı Bulmak Mümkün Mü?

Mırıldanarak Şarkı Bulmak Mümkün Mü?

Teknolojinin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde pek çok işlemlerin yapılması mümkün olurken mırıldanarak şarkı bulmakmümkün mü sorusu çok fazla merak edilip araştırılmaktadır. Genel olarak pek çok kişi aklına gelen şarkının sözlerini hatırlamayabilir. Ancak melodisini hatırlamak şarkını ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmak için yeterli olabilir. Bunun için gerekli olan bazı uygulamalar bulunmaktadır. İşte bu uygulamalar sonrasında merak edilen şarkının sözlerini bulmak mümkün olacaktır.

Google Mırıldanarak Şarkı Bulma Nasıl Kullanılır?

Pek çok kişi eski ya da yeni bir şarkının sözleri akıllara gelmemesi halinde Google üzerinden sözleri hatırlama şansına sahip olunmaktadır. Google mırıldanarak şarkı bulma nasıl kullanılır? Bunun için Google üzerinden hatırlamak istenen şarkının daha kısa sürede bulunması için uygulamanın indirilmesi gerekmektedir. Mırıldanarak şarkı bulma uygulaması ile merak ettiğiniz tüm şarkıları ya da en popüler şarkıları mırıldanarak bulmak mümkün olacaktır. İşte bu uygulamalar sayesinde her türlü şarkını sözlerini kısa sürede bulacaksınız.

Soundhoud Uygulaması İle Şarkı Sözleri Bulunabilir Mi?

Android cihazlarda yer alan Google ile pek çok uygulamaların indirilmesi mümkün olmaktadır. Bu uygulamalardan biri de mırıldanarak şarkı bulma uygulamaları başta gelmektedir. İndirilmesi mümkün olan uygulamalardan biri de Soundhoud uygulaması ile ortamda çalan şarkıyı bulabilir ve şarkıları bulabilme özelliğine sahip olmaktadır. Bu uygulamada sözlerini öğrenmek istediğiniz şarkının melodisini mırıldanmak yeterli olacaktır.

Google Assistant Uygulaması Nedir?

Genellikle akıllara gelmeyen şarkı sözlerinin melodisi ile bulma işlemleri yapmak teknolojinin gelişmesi ile mümkün olmaktadır. Google Assistant uygulaması nedir? Bu uygulama sadece İngilizce şarkıların bulunması için tasarlanmıştır. Google uygulamasının en son sürümünün indirilmesi gerekmekte ve bunun için mikrofon simgesine tıklanması gerekir. Burada bulunan bu şarkı nedir seçeneği seçilmeli ve şarkının melodisi mırıldanarak şarkı bulunacaktır.

Şarkıları Mırıldanarak Bulmak İçin Gerekli Uygulamalar Nelerdir?

Google özellikleri ile pek çok kolaylıklar elde edilmektedir. Bunlardan biri de mırıldanarak şarkı bulma özelliği olan uygulamalardır. Bu uygulamalar Shazam, Spotify, Apple Music uygulamaları merak edilen tüm şarkıların çok daha kısa sürede melodileri ile bulunmasını sağlamaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...