Minecraft Yatak Nasıl Yapılır

Minecraft Yatak Nasıl Yapılır?

Minecraft Yatak Nasıl Yapılır? Minecraft oyunu bilgisayar dünyasında en çok sevilen oyunlardan bir tanesidir. Bu oyun ile sizler de çok keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Minecraft oyunu doğadaki eşyalar ile hayatta kalma çabası oyunudur. Doğada bulunan ağaçlar, koyunlar, İnekler, elmaslar, demirler ve daha birçok element ile yaşamaya çalışmalı bu malzemeleri kullanarak yeni eşyalar üretebilmeliyiz. Minecraft bu konuda çok fazla çeşitliliğe sahip olduğundan insanlar hangi eşyanın nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olmak isterler.

Bu eşyalardan bir tanesi ise yataktır. Yataklar sayesinde hava kararınca daha hızlı bir şekilde gündüz olmasını sağlayabilirsiniz. Geceleri çeşitli canavarlar geldiğinden hayatta kalmak için bu yatak büyük bir avantaja sahiptir. Canavarlar ile daha az münasebete girerek hayatta kalma şansınızı arttıracaktır. Bu nedenle birçok kişi oyunun ilk başlarında çok zorlanmamak için öncelikli olarak yatak yapmak isterler. Peki Minecraft yatak nasıl yapılır?

Minecraft’ta Yatak Yapmak İçin Gerekli Malzemeler

  • 3 Adet Yün, koyunları öldürerek ya da tüylerini kırparak elde edebilirsiniz.
  • Odun, crafting table ve yatak oluşturmak için gereklidir. Ağaçlardan toplayabilirsiniz.

Sadece bu iki malzeme ile hızlı bir şekilde yatak yapabilirsiniz. Peki bu malzemeleri edindikten sonra Minecraft’ta yatak nasıl yapılır?

Minecraft’ta Yatak Nasıl Yapılır?

Bu malzemeleri teker teker topladıktan sonra Minecraft’ta yatak yapma işlemine geçebilirsiniz. Öncelikli olarak crafting table oluşturmanız gerekir. Bunu oluşturduğunuz varsayarak anlatmaya devam ediyorum. Crafting tableda odunlarımızı işlemimiz gerekir. Bodrumları işledikten sonra sadece 3 tanesini ayırmamız lazım. Ardından tekrar crafting table a girip yatak oluşturabiliriz. Sol taraftaki 9 kutucuğun içerisine en alt tabakadaki 3 yere de işlenmiş odun ortanca satırdaki tüm boşluklara ise koyunlardan topladığımız yünleri koymamız gerekir. Bu adımı da tamamladığınızda Minecraft’ta yatak yapma işlemi tamamlanmış olacaktır.

Minecraft’ta yatak yapma yazımızın Sonuna Geldik. Ayrıca tüm bu adımları uygulamalı olarak görmek isterseniz YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulamalı olarak öğrenmek sizin için daha kalıcı bir bilgi olacaktır. Bu tarz içeriklerin devamı için internet sitemize göz atabilirsiniz. Ücretsiz en iyi bilgisayar oyunları bilgisayar oyunları yazımızı okumak için web sitemize bakabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...