Minecraft İnce Cam Nasıl Yapılır

Minecraft İnce Cam Nasıl Yapılır?

Minecraft İnce Cam Nasıl Yapılır? Bilgisayar üzerinde en çok oynanan oyunlardan bir tanesi olan Minecraft oyununda çeşitli eşyaların üretilmesi için farklı yöntemler kullanılmaktadır.

Oyun içerisinde bu eşyaları üreterek daha güzel deneyimler edinebilirsiniz. Bu eşyaların size birçok avantajı olacaktır. Hayatta kalırken daha güçlü silahlar edinebilir, evinizi oluştururken daha dekoratif bir ev yapabilirsiniz.

Bu eşyalardan bir tanesi olan ince cam oyun içerisinde evinizi oluştururken daha şık bir tasarım oluşturmanıza olanak sağlar. Üstelik normal cama göre daha ince olması onu daha elit bir eşya kılar. Ayrıca normal camdan daha parlaktır. Bu yüzden birçok oyuncu Bu ince camı kullanmak ister. Peki Minecraft’ta ince Cam nasıl yapılır, gelin bunu sizlerle beraber görelim.

Minecraft İnce Cam Yapımı

İnce cam yapmak için gerekli olan malzemeleri sıralarsak şöyle olacaktır.

  • 6 adet kum
  • 1 adet mangal
  • 1 adet crafting table

Bu eşyalar ile ince cam oluşturabiliriz Sizlerde oluşturmak istediğiniz ince cam miktarını arttırmak için kum sayısını arttırmanız gerekir.

İnce Cam nasıl yapılır aşamalarına gelirsek eğer ilk olarak oluşturduğumuz ocağa 6 adet kumu koyarak klasik cama dönüştürmemiz gerekir. 6 adet kum ile 6 adet klasik cam oluşturulacaktır. Sırada ise bu klasik camları ince cama dönüştürmeye gelmiştir. İnce cama dönüştürme aşamasında crafting table kullanılır. Crafting table üzerine sol taraftaki 9 kutucuğa düzenli bir şekilde bu camları yerleştirmeniz gerekiyor. En alttan başlayarak alttaki iki satırı dolduracak şekilde 6 tane camı koymanız gerekir. Bu 6 Cam ile Toplam 16 tane ince cam oluşacaktır. Bu ince camı kullanmanız Hem daha avantajlı hem de daha şık bir tasarım olarak sizi karşılayacaktır. Diğer camdan daha fazla uğraş gerektirse de çok kolay bir şekilde üretilebilmektedir.

Minecraft’ta İnce Cam nasıl yapılır yazımızın sonuna geldik. Ayrıca bu ince Cam nasıl yapılır hakkında hazırlanmış olan YouTube videolarına da ulaşarak hızlı bir şekilde mantığını kavrayabilirsiniz. tarz nasıl yapılır yazılarımız için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En iyi bilgisayar oyunları yazımızı okumak için web sitemdeki içeriklerden ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...