Minecraft En İyi Seedler Nelerdir?

Minecraft En İyi Seedler Nelerdir?

Minecraft oyunu içerisinde seed kullanımı oyunlardan alacağınız keyfi ve inşaları kolaylaştırmaktadır. Özelleştirmeye yönelik yapılan ayarlamalarınızın sorunsuz şekilde oluşması için sürüm detaylarına önem vermeniz gerekmektedir.

Minecraft Seed Nedir?

Amaca göre bakıldığında seed ile dünyanızı özelleştirebilirsiniz. Minecraft seed,  istenen beğenilen bir dünya oluşturmanızı sağlayan kodlar olarak tanımlanır. Dünya rastgele oluşmaz düşüncesini de benimsediğinizde spawn yerlerinin özelleşmesi durumu vardır.

Minecraft Seed Nasıl Kullanılır?

Bazı adımları takip ederek seed kullanabilirsiniz. Sanıldığı kadar zor olmayan bu seed türlerini özelliklerine göre seçebilirsiniz. Minecraft oyunları içinde seed kullanmak, nasıl bir dünya oluşturacağınızın kafanızda netleşmesiyle başlayacaktır.

Minecraft Seed Kodları Neler?

1 -Buz Diyarı kodunu 3500229128833691836 ile kullanabilirsiniz. Buz Diyarı en beğenilen seed kodları arasındadır. Buzlardan oluşan bu seedi beğeneceğiniz garanti denebilir. Güzel bir seed kodu olarak mağaraları da bu alanda bulabilirsiniz. Uzayan buzlar ve beyaz ortamın keyfini oyun boyunca sürebilirsiniz. Sürüm olarak 1.9 ile uygundur.

2- Büyük Delik kodunu 8858351513851407858 ile kullanabilirsiniz. Bu kod görsellerinde dikkatinizi çeken şey, bolca mağara olacaktır. İlkel kabile barınaklarını bulabilirsiniz. Korunaklı alan olması bakımından önem taşımaktadır. Ayrıca ağaçlar ve diğer yeşil alanların göze hitap eden özelliklerini bulabilirsiniz. Bölgesel olarak dağlık yerleri görmeniz yanında gölleri bulacağınız alandır. Yaşam alanı olarak iklim özellikleri yiyecek içecek bakımından memnun kalabilirsiniz.

3- Köy kodunu 8678942899319966093 ile girerek daha farklı bir alanda yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Sebze ve meyve yetiştirmeyi seviyorsanız madeni de kullanarak hayvanlardan besin alabilirsiniz. Hem yeraltı kaynakları hem de tarımsal alanı bu kodla bulabilirsiniz. Ev ve kule seçeneklerinizi kendiniz Minecraft oynama esnasında bulabilirisiniz. Hayvan avlayarak geçiminizi sağlayabilirsiniz. Bu alanda yaşamınıza devam etmek için dilediğiniz çok sayıda seçeneği bulabilirsiniz.

4- Minecraft Çöl kodunu 3657966 ile kullanabilirsiniz. Nehir olan bir çöl arıyorsanız bu alandan alacağınız keyif epey fazla olacaktır. Lav akan maden ortamını kazmak isteyebilirsiniz. Alanda yeni keşifler bulmak sizi daha da heyecanlandıracaktır.

Minecraft Pe Mooshrom Diyarı Seed Kodu Nedir?

Mooshrom Diyarı 2107564565349426305koduyla size güzel farklı bir ortam sunuyor. İstila eden ineklerle beraber yenilikler de sizi bekleyecektir. Minecraft Pe kodunda ayrı renk ve görseller sizi bekliyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...