Mikrocerrahi Fıtık Ameliyatı Ücreti

Çağımızın en yaygın rahatsızlıklarından biri olan bel fıtığı operasyonlarında etkili olan mikrocerrrahi fıtık ameliyatı ücreti genel olarak tüm hastanelerde farklı olmaktadır. Son zamanların en etkili ve özel tekniklerinden biri olan mikrocerrahi uygulaması sunmuş olduğu etkiler ile çok fazla talep görmektedir.

Mikrocerrahi Bel Fıtığı Ameliyatı Nedir?

Mikrocerrahi fıtık ameliyatı özel bazı aletler ve mikroskop yardımı ile yapılan bir ameliyat yöntemi olmaktadır. En son teknolojiyle ilerlemiş bel fıtığının tedavisi sırasında dünya genelinde uygulanan en etkili tedavi şekli mikrocerrahi yöntemiyle yapılan bir diskektomi ameliyatı olmaktadır.

Mikrocerrahi Fıtık Ameliyatı Avantajları Nelerdir?

Bel fıtığı rahatsızlığı olan herkes bu konuda çok fazla araştırma yapmakta ve en doğru tedavi yöntemi için tavsiyeler almaktadırlar. Bu hastalığın en zor olan yanı ameliyat olmasıdır. Bu neden ile farklı yöntemlerin uygulandığı bel fıtığı operasyonlarında teknolojik gelişmeler ile çok yaygın olan mikrocerrahi fıtık ameliyatı avantajları bulunmaktadır. İşte bunlardan bazıları şunlardır;

  • Mikrocerrahi operasyonlarda daha az kesi yapıldığından dolayı ameliyat sahasında infeksiyon riski azalmaktadır.
  • Daha az kas dokusu kesilmeden ayrıldığından dolayı ameliyat sonrası bel ağrısı daha az olur.
  • Ameliyat sırasında kullanılan mikroskop ile dokular 3 boyutlu ve detaylı görünmesinden dolayı komplikasyon riski çok daha az olmaktadır.
  • Ameliyat sonrasında hastalar 7 ile 0 gün arasında hastalar günlük aktivitelerini yapabilmektedir.
  • Mikrocerrahi ameliyatlarda iyileşme süreci çok daha hızlı ilerlemektedir.
  • Operasyon sorasında görülen olumsuz etkiler yapılan diğer yöntemlere göre daha az olmaktadır.

Mikrocerrahi Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Klasik bel fıtığı ameliyatına göre mikrocerrahi fıtık ameliyatı çok daha fazla tercih edilmektedir. Bu yöntemler sayesinde her hangi bir büyük kesi açılmadan ve yara izi olmadan ameliyat yapılmaktadır. Mikrocerrahi fıtık ameliyatı nasıl yapılır? 1, 5 ya da 2 cm aralığında küçük bir kesi ile ameliyat yapılmaktadır. Genel ya da spinal anestezi altında yapılan mikrocerrahi fıtık ameliyatı ücretleri tüm hekimlere ya da hastane farklılıklarına göre değişmektedir. Bu uygulama diğer yapılan ameliyat yöntemlerine göre daha uygun olmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...