Lolde Kaç Saati Geçirdim Nasıl Öğrenirim

Lolde Kaç Saati Geçirdim Nasıl Öğrenirim?

Ne kadar süredir LOL oynadığımı nasıl bilebilirim? Riot Games platformu, LoL’de (League of Legends) oynanan saat sayısını takip etmenize izin vermiyor. Ancak, ne kadar süre oynadığınızı izlemenize yardımcı olacak başka siteler bulabilirsiniz. Bu sitelerden en çok tercih edileni olan sol.gg sitesini ele aldık. Birçok süre bilgisine erişim sağlayacağınız bu sitede özellikle oyunda kaldığınız süreyi hesaplayabilirsiniz.

Kaç Saat LOL Oynadığınızı Nasıl Anlarsınız?

En iyi bilinen çözümlerden biri Lost in LOL web sitesidir. Bu web sitesi aracılığıyla, bir oyuncunun oyun geçmişine dayalı olarak oyunda oynanan saatler hesaplanabilir. Ancak, bu bilgiler herkese açık olduğu için hesapla giriş yapmak gerekli değildir. Boşluğu kullanıcı adı (Riot ID) ´ ile doldurmanız yeterlidir. Doğru şekilde yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  • gg sitesine gidin .
  • “Sihirdar Adı”bölümünde sihirdar adınızı girin.
  • Aşağıdaki dil alanını ilgili bölgenizle değiştirin.
  • Ardından ” LoL’de ne kadar zaman kaybettim? ” Butonunu tıklayın . “.
  • Hesaplamayı bekleyin, biraz zaman alabilir.

Oyun Bilgilerimi Görebilir Miyim?

Siteye girdikten sonra bir sonraki ekranda League of Legends oynama süresi hakkında bilgiler görüntülenecektir. Web sitesi ayrıca kitap okumak, film izlemek veya kilometrelerce yürümek gibi başka yollarla kaç saatlik oyun süresinin harcanabileceğine dair eşdeğer tahminler sunar. Site ayrıca diğer oyuncular tarafından harcanan zamanın bir sıralamasını da gösterir. Bu bilgilere sitenin üst kısmındaki sunucunun adına tıklayarak erişilebilir.

Adım Adım LOL Hesabı Nasıl Silinir?

Her şeyden önce, kullanıcı destek sayfasına erişmeniz gerekiyor. Bilgileriniz, kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın, sizi bir Riot Games talep formuna yönlendirecektir. Açılmazsa, ” İstek gönder”e tıklayın. Kredi kartı bilgilerinizi de sistemden silmeniz son derece önemlidir.

Kalıcı Lol Hesabı Silme

Verileri doğru bir şekilde doldurun ve Konu , Hesabı sil seçeneğini ekleyin. Açıklamaya, kararınızın nedenini yazın ve diğer tüm alanları sunucu, dil, kullanıcı adı ve diğerleri gibi istenen verilerle doldurun. Tamam’ı tıkladıktan sonra Riot Games’ten bir yanıt beklemelisiniz. Hariç tutma tam olarak garanti edilmez ve nedeni açıklama alanında açıklanmalıdır. Eğer öyleyse, bir onay e-postası alacaksınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...