La Roche Posay Cilt Bakım Serileri ve Ürünleri

La Roche Posay, Fransa üretimi bir dermokozmetik markadır. Son dönemlerde ülkemizde en çok kullanılan dermokozmetik ürünleri arasında yer alır. Bunu birlikte doktorlar tarafından en çok tavsiye edilen markaların başında gelmektedir. Markanın birçok serisi bulunmaktadır. La Roche Posay, serilerini tüm ciltlere özel olarak bakım sağlamak adına özel olarak geliştirmektedir. Gelin şimdi La Roche Posay markasının en çok sevilen serilerine göz atalım:

La Roche Posay Effaclar Serisi ve Ürünleri (Yağlı ciltlere özel seri)

Birçok cilt tipinde en büyük sorun sivilcedir. Sivilce izleri ve lekeleri insanların hayatında çoğu zaman sorun teşkil eder. Bu gibi sorunlarda La Roche Posay Effaclar serisi devreye girer. Sivilce ve akne sorunlarına çözüm bulur. Özellikle karma ve yağlı ciltlerdeki sebum fazlalığını giderir. Karma ciltler ve yağlı ciltlerin bakımı için ideal bir seridir. 

Serinin en çok bilinen ürünü olan: La Roche Posay Effaclar Jel (yüz temizleme jeli) cildinizi yağdan ve kirden arındırır. Derinlemesine cildi temizler, aşırı yağlanmaya karşı cildi dengeler. Akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur. La Roche Posay Effaclar K krem ise gün içinde yağlanma ile mücadele etmenize devam eder. Cildi nemlendirir. Kuru ve çok kuru cilt tipleri için önerilmez. Cildi daha çok kurutarak nem dengesini bozabilir. Serinin en beğenilen bir diğer ürünü La roche posay Effaclar Duo ise yağlı ve akneli cilde sahip lekelenmeye müsait ciltler için üretilmiş özel ürünlerdir. Sivilce ve siyah noktalı ciltler için tedavi görevini üstlenir. Effaclar Duo Serisi içerisinde birçok ürün bulundurarak yağlı ve akneli ciltlerin her adımda yanındadır. Yağlı ve akneli ciltleri arındırırken sivilce izlerinin giderilmesine yardımcı olur. Güneşten gelen zararlı etkileri engelleyen La Roche Posay Effaclar Duo SPF 30 ürünü akneli ve lekelenmeye müsait yağlı ciltlerin, hassasiyetini azaltır. Yapış yapış bir his bırakmaz. La Roche Posay Effaclar Duo Unifiant ürünü ile akne ve yağ ile savaşırken hafif kapatıcı özelliği ile renk dengesini sağlayabilirsiniz. Normal kapatıcılardan farklı olarak özel pigmentleri cilt gözeneğin kapatmaz. Sadece akneli ve yağlı cilt tipleri için önerir. Diğer cilt tiplerinde kuruma ve tahriş yapabilir.

La Roche Posay Toleriane Serisi

La Roche Posay Toleriane serisi hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş bir seridir. Reaksiyon gösterme olasılığı yüksek hassas ciltlerin, uygun ürünleri seçmeleri ve kullanmaları çok değerlidir. Aksi durumda ciltlerinde problemler yaşanabilir. La Roche Posay Toleriane serisinin de;  temizleme ve günlük bakım gibi farklı kategorilerde ürünleri vardır. Bu ürünlerden en çok bilinen La Roche Posay Toleriane Caring Wash ürünü, Hassasiyet sonucu oluşan kuruluk ve tahriş hislerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt üzerindeki kirleri ve makyajı temizler. Ürün parfüm içermeyen formüle sahiptir. La Roche Posay Toleriane Ultra Fluid ürünü ise hassas ve karma cilt tipine sahip kişiler içindir. Kaşınma ve batma hissini azaltarak uzun süre rahatlık hissi verir.

La Roche Posay Anthelios (La Roche Posay Güneş Kremi)

Güneş bütün canlılar için gerekli. Ama zararlı ışınlara cildimiz dayanabilecek kadar güçlü değildir. Bu yüzden cildimizi güneş kremi ile korumamız gerekir. Her marka gibi La Roche Posay markası da kendi güneş bakım serisini geliştirmektedir. Markanın güneş koruyucu serisi La Roche Posay Anthelios adı altında toplanır. Anthelios serisi ile güneşten dolayı maruz kaldığımız zararlı ışınlardan korunabilirsiniz. Çeşitli cilt tiplerine özel nem dengesini sağlar. Yağlı his bırakmadan cildi korur. Yaz, kış her zaman güneşten korunmaya ihtiyaç duyarız. La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid gündelik hayatta rahat kullanabileceğiz karma ve yağlı ciltler için geliştirilmiş güneş kremidir. Su bazlı yapısı sayesinde sivilce veya yağlanma yamaz.  La Roche Posay Anthelios Ultra Spf 50  krem ise hassas ciltler için geliştirilmiş bir üründür. Terlemeye dayanıklıdır. Yağlı his ve beyaz leke bırakmaz. La Roche Posay güneş kremi güvenini yaşamak için Anthelios Dermo Pediatrics olarak geçen ürünleri çocuklarınız için güvenle kullanabilirsiniz. Güneş kremini cilt tipinize uygun seçmeniz hem yağlanma gibi sorunları önlerken hem de tam koruma sağlamanıza yarar.

La Roche Posay Lipikar

Sağlıklı bir cilt herkesin hayalîdir. Sağlıklı bir cilt için en önemli ihtiyaç nemdir. Cildinizin nem dengesi bozulduğu zaman, kuruma, çatlama, yaşlanma ve sivilce gibi istenmeyen sonuçlar ortaya çıkar. Vücudunuzun için gerekli nem dengesini sağlamak La Roche Posay Lipikar ile derinlemesine mümkündür. Cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılar. Serinin bazı ürünlerine bakacak olursak:  La Roche Posay Lipikar Baume AP+ kuru ciltler için tasarlanmış, çatlama, pul pul dökülme gibi istenmeyen sorunları yok eder, cildi derinlemesine nemlendirir. Ürünün devam ürünleri olarak duş jeli ve gece bakım kremi ile cildinizi her anında nem ihtiyacını sunar. La Roche Posay Lipikar Huile Lavante vücut yıkama yağı ile cildinizin duş esnasında nem kaybını önlerken derinlemesine nem sağlar. 

La Roche Posay Redermic

La Roche Posay Redermic serisi ise kırışıklık serisidir.  Torbalı görüntü, gözaltı morlukları ve kaz ayakları yaşlanmanın ilk belirtileri olarak göz çevresinde meydana gelir. Göz çevresi narin bir yapıya sahiptir. La Roche Posay Redermic Göz kremi, göz çevrenize zarar vermeden kırışıklık bakımı yapabilirsiniz. La Roche Posay Redermic C göz kremi içerisinde C vitamini ile desteklenmiş, sıkılaştırıcı, yaşlanma karşıtı bakım kremidir. Normal cilt tipine göre geliştirilmiş bakım kremidir. La Roche Posay Redermic C PS krem ise kuru ciltler için geliştirmiş yüz ve boyun kırışıklık kremidir. Sıkılaştırma ve yaşlanmaya karşı etkisi vardır. 

La Roche Posay  Hydreane

Selenyum ve gliserin açısından zengin bu seri, hassas ve kuru ciltler için özel ürünlerden oluşmaktadır. Hassas ve kuru ciltleri nemlendirirken, dış zararlı etkilere karşı koruma sağlar. La Roche Posay Hydreane Riche nemlendirme özelliği ile cildin doğal dengesine kavuşmasını doğal cilt bariyerinin inşa edilmesini sağlar. Kuruluk, çatlama ve tahrişi ortadan kaldırır. La Roche Posay Hydreane Legere ise hassas ama yağlı ciltler için nemlendirici kremdir. Cildin hassasiyetini ortadan kalması, kızarıkların geçmesi ve cilt bariyerinin tekrar sağlanmasına yardımcı olur. Ürünlerin cilt tipine göre seçilmesi tavsiye edilir. Yağlı bir cilt bakım ürünün kuru ciltte kızarıklığa yol açabilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...