Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar

Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar

Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ne demek? Google milyonlarca insan tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu çerçevede her gün milyarlarca sorgulama yapılır. Google, bu süreci daha pratik ve işlevsel yapabilmek için birçok özellik sunmaktadır. Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar da bunlardan bir tanesidir.

Bu sonuçlar, arama yapan kullanıcının karşısına çıkmaz. Arama ardından tekrar sonuç sayfasına geri dönen kişilere gösterilir. Böylece mevcut yapı daha verimli bir hale getirilir. Dolayısıyla bazı kişiler sorun olarak görse de aslında işlemleri kolaylaştırmak için vardır.

Bu bakımdan belirli kişilerde değil herkes tarafından görülebilir. Bu nedenle endişelenmenizi gerektirecek bir yapısı bulunmamaktadır.

Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar Nasıl Çalışır?

Her ne kadar aksi düşünülse de aslında her Google özelliğinin bir anlamı vardır. Bu bakımdan bir amaca hizmet ede. Dolayısıyla kullanıcıların yaptığı diğer aramalar da anlamsız değildir.

Google içerisinde kullanıcılar birçok konuda araştırma yapabilir. Bunun sonucunda sonuçları inceleyerek, alakasına göre sıralar. Ardından da gösterilir. Tüm bunlar sadece saniyeler içerisinde gerçekleşir.

İnsanlar genellikle 3-4 site araştırması ardından aradığı konuyu bulsa da bu her zaman geçerli değildir. Bazen 2 ve 3. sayfalara da göz atılmak istenebilir. Ancak yine bir çözüm bulunamamış ve ilk sayfaya eri dönüşmüşse, kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ekranı çıkar.

Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ne demek, nasıl çalışır birçok kişi tarafından bilinmez. Bu durumda Google, konuya yakın benzer araştırma yapan kişilerin, neleri incelediğini de gösterir. Böylece onları da incelemesini, ihtiyacına bir çözüm bulması sağlanır.

Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar Ne İşe Yarar?

İnternet üzerinde insanların neredeyse her aradığını bulması mümkündür. Ancak bu durum her zaman çabuk  bir şekilde ulaşılacağını göstermez. Örneğin bir bilgi arıyorsanız veya satın almak istediğiniz bir ürün yahut hizmetin ayrıntılarını merak ediyorsanız, ulaşmak bazen zor olabilir.

Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ne demek burada devreye giren, oldukça pratik bir özelliktir. Bu sayede daha önce o konuya ilişkin araştırma yapmış kişilerin, ekstra neleri sorguladığını da görmenizi sağlar.

Böylece çok zaman kaybetmeden bunları da incelemeniz mümkün hale gelir. Bu sayede aradığınız konuya ulaşmanız, gözle görülür bir şekilde uzar.

Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar Kapatılabilir Mi?

Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar oldukça pratik bir özelliktir. Böylece kişiler aradığı konuda çözümü bulamamışsa benzer aramalar sayesinde sorusuna yanıt vermek amaçlanır. Bu yönüyle Google tarafından sunulan, oldukça pratik olan özelliklerden bir tanesidir.

Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar buna karşılık bazı kişiler tarafından kaldırılmak istenebilir. Google buna yönelik de çözüm sunmaktadır. Kullanıcıların yaptığı diğer aramalar kapatma istiyorsanız, sadece sağ üst köşesinde bulunan çarpı işareti kullanılmalıdır.

Böylece kısa süre içinde bir çözüm bulmanız mümkündür. Ancak bunun yerine kalıcı bir çözüm olmadığı bilinmelidir.

Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar
Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar

Google İlgili Aramalar İle Aynı Mı?

Google ilgili aramalar, kullanıcıların yaptığı diğer aramalar ile sık sık karıştırılır. Bunun en temel nedeni çok benzer olmasıdır. İnsanlar bu nedenle karışıklık yaşayabilmektedir. Ancak incelenirse farklı oldukları kolay bir şekilde görülebilir.

İlgili aramalar bir kişi A nedir? Gibi bir konuda araştırma yaptığında ona A ne demek?, A ne işe yarar? Gibi yanıtları da gösterir. Bu bakımdan ona farklı konularda da bilgi edinmesi sağlanır. Ancak kullanıcıların yaptığı diğer aramalar bunun gibi değildir.

Bu sorgulamalar, internet kullanıcıları tarafından o konuyla ilgili en sık araştırılan konulardır. Bu yönüyle farklı bir yapısı vardır. Zira insanlar ilgili konu üzerine farklı kelimelerle inceleme yapabilir.

2 thoughts on “Kullanıcıların Yaptığı Diğer Aramalar”

  1. Geri bildirim: kullanıcıların yaptığı diğer aramalar #2023

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...