Kısa Boylu Kadınlar İçin Abiye Tavsiyeleri

Hemen herkes güzel giyinmeyi sever. Giyinmek bir sanattır. Bir kıyafeti kendine yakıştırmak ya da kendi amacına uygun olan kıyafeti ayarlamak önemli bir unsurdur. En iyi kıyafeti ayarlamak için iyi bir gözlemleyici olmak, modayı ve renk uyumunu da iyi bilmek gerekir. Elbette giyinmek kişiden kişiye değişir. Bir kıyafet seçimi yaparken veya uyumu tam sağlamak için bazı hususlara dikkat etmek gerekmektedir. Kişisel beden ölçüleriniz, kıyafetin giyeceğiniz ortamla uyumu ve renk tasarımı önemli bir unsurdur. Özellikle boyunuz kısaysa giyim biraz daha zor olmaktadır. Biz Kısa Boylu Kadınlar İçin Abiye Tavsiyeleri veriyoruz.

Her insan farklı fiziki yapıya sahiptir. Bundan ötürü dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de boy ve beden ölçüsü olmaktadır. Bazı abiyeler uzun boylularda daha iyi dururken bazıları da kısa boylularda daha güzel durmaktadır. Kıyafet seçimi yaparken uzun boylu ya da kısa boylu olmak güzel giyim açısından bir eksi veya bir artı değildir. Burada önemli olan şey beden ölçülerine yakışanı giymektir.

İşte Kısa Boylu Kadınlar İçin Abiye Tavsiyeleri

  • Yüksek belli kıyafet giydiğiniz takdirde fiziğinizi çok daha ince göstermeyi sağlar. Bundan dolayı dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri olmaktadır.
  • Kısa abiyeler, bacaklarınızı daha çok ortaya çıkararak hem daha alımlı hem de daha ince görünmenizi sağlamaktadır.
  • Topuklu ayakkabılar sizin daha narin yürümenizi sağlarken aynı zamanda bacaklarınızı daha uzun göstermektedir.
  • Dar abiye tercihi yaptığınızda abiye bedeninizi sararak daha fit görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.
  • Doğru desen seçtiğinizde size yakışan elbiseyi de bulmuş olacaksınız.
  •  Kısa boylu kişilerin boyunun ölçülerini daha uzun hale getirmesi için v yaka abiye tercihinde bulunması daha iyi olacaktır.

Abiye satın alma kararını vermeden önce nerede giyeceğinize karar vermeniz gerekiyor. Mesela nişanda giyeceğiniz abiye ile nikahta giyeceğiniz abiye olmaz. Bunlara ek olarak göz önünde tutmanız gereken başka bir unsur daha var ki o da beden tipi. Sizin vücut tipinize uygun olan abiyeyi seçtiğiniz takdirde daha güzel bir görünüme sahip olduğunuz gibi girdiğiniz her ortamda da dikkat çekmeyi başaracaksınız.

Abiye seçimi yapmak kadar fiziğinize uydurmak da çok önemli. Yani her abiyeyi hemen alıp da giyme gibi bir lüksünüz yok. Kısa boyluysanız bir de kiloluysanız işiniz daha zor olmaktadır. Hal böyle olunca seçim yapmanız da biraz zor hale gelmektedir. Yukarıda sizler için sunduğumuz tavsiyelere dikkat ederek siz de en güzel abiyeye sahip olabilirsiniz.

1 thoughts on “Kısa Boylu Kadınlar İçin Abiye Tavsiyeleri”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...