Karadeniz Tatil Yerleri

Uçsuz bucaksız yeşillikleri ile adından söz ettiren Karadeniz Bölgesi, her mevsimde gezilecek güzellikler sunmaktadır. Genellikle insanlar Karadeniz’i yaz aylarında ziyaret etse de Karadeniz tatil yerleri kış ayları için de uygun olanaklar sunmaktadır. Bu içerikte Karadeniz Bölgesi’nin tatil rotaları sıralanmıştır:
Rize – Çamlıhemşin
Huzurlu ve olabildiğince sessiz bir bölgede vakit geçirmek isteyenler için Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi her bakımdan doğru bir seçenektir. Burada çok sayıda konaklama tesisi bulunmaktadır. Tesisler standartlar bakımından oldukça tatmin edici düzeydedir. Dilerseniz bungalov evlerde, dilerseniz dağ evlerinde ya da dilerseniz butik otellerde konaklayabilirsiniz.
Bolu – Mengen
Batı Karadeniz’de yer alan Bolu’nun en güzel bölgelerinden biri Mengen’dir. Mengen doğası itibariyle tatil için uygundur. Burada yaz – kış fark etmeden rahatlıkla tatil yapabileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Bungalov evler, taş evler, dağ evleri gibi seçenekleriniz mevcuttur. Bolu şehir merkezinden yaklaşık 60 km uzaklıktadır.
Trabzon – Maçka
Türkiye tatil yerleri denildiğinde akla ilk olarak Trabzon şehri gelmese de esasında burası son derece huzurlu bir tatil geçireceğiniz alanlar arasındadır. Trabzon’un yaylaları, dağları, milli parkları ve tabiat parkları hem tatil hem de geziler açısından uygun nitelikler taşımaktadır. Özellikle de Zigana Dağları’nın eteklerinde çok sayıda tatil ve konaklama tesisleri yer almaktadır.
Artvin – Ormanlı
Artvin’in en önemli turizm bölgelerinden olan Ormanlı çok sayıda doğal güzelliğe, tarihi yapıya ve tatil tesislerine ev sahipliği yapmaktadır. Burada tatil yapabileceğiniz, hafta sonunuzu geçirebileceğiniz ya da sadece günübirlik olarak ziyaret edebileceğiniz turizm tesisleri mevcuttur. Tesisler olanaklar bakımından lüks otel konforuna sahiptir. Burada 4 mevsim konaklayabileceğiniz bölgeler yer almaktadır.
Trabzon – Akçaabat
Akçaabat ilçesi, Trabzon gezi rehberi kapsamında önerilecek en güzel ilçelerden biridir. Burada denize girilebilecek birçok plaj ve plajlara ek olarak çok sayıda konaklama tesis yer almaktadır. Şehir merkezine yalnızca 10 km mesafede yer alması sebebiyle birçok gezginin uğrak rotaları içerisinde yer almaktadır. Siz de Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayacak bir ortamda denize girmek, güneşlenmek ve doğanın tadını çıkarmak isterseniz Akçaabat gezi listeniz yer alabilir. Daha fazla gezi fikri için GeziLinki.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...