Kaliteli tereyağı nasıl anlaşılır?

Orjinal ve gerçek tereyağını anlamak aslında çok kolaydır. Gerçek tereyağı, kendi kokusunda bir gün aşırıya kaçmayan bir sarılıkta olmalıdır. Kalitesiz tereyağına doğal bir izlenimi vermek amacıyla beta karoten dediğimiz bir gıda boyası eklenmektedir. Böylece doğal izlenimini vermesi amacıyla tereyağının rengi sarı yapılmaktadır. Ayrıca, tereyağının içine maliyetini düşürmek amacıyla çeşitli kimyasal işlemlerden geçmiş margarinler eklenmektedir. Tereyağı satın alırken fiyatına dikkat etmelisiniz. Çok uygun fiyatlı ise içinde margarin eklenmiş olabilir. Tereyağı, kestane balı, karabiber ve limonu karıştırarak elde edeceğiniz kür boğaz ağrılarına iyi gelecek ve bağışıklık sistemini destekleyecektir.

 

Siyah zeytinin kalitelisi nasıl olur?

Siyah zeytin alırken dikkat edilmesi gereken konular şunlardır. Zeytinin kabuğu ince olmalıdır. Çekirdeği ufak ve zeytin etli olmalıdır. Herhangi küf, sabun ve kimyasal bir kokuya sahip olmamalı,rengi kahverengi- siyah, tadında herhangi bir olumsuzluk olmamalıdır.

 

Şarköy Çiftlik kalitenin adresi

 

Günümüzde insanlar doğal ve yerinden, kaliteli ve hesaplı gıda ürünleri tüketmenin peşinde. Tüketiciler fabrikasyon ve lezzetsiz ürünler tüketmekten bıktılar. Gıda teknolojisi geliştikçe, gıdaların raf ömrü uzadı, ama gıdaların içeriği ve lezzeti bozuldu. İnsanlar artık yerinden, köyden ve katkısız ve doğal ürünler tüketmenin peşindedir. Hepimiz dedelerimizin ve anneannelerimizin yediği ürünlerden tüketmek isteriz. Fakat böyle firmalara bulması zordur. İnternet sayesinde yerinde üretilen ve kaliteli üretilen gıdalara erişim sağlayabiliyoruz. Şarköy Çiftlik firması da yerinde ve kaliteli üretim ile kendi web sitesinden doğal ürünleri satışa sunmaktadır.

 

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bulunan firma 1967’den beri süt ürünleri, zeytin, zeytinyağı şarap imalatı yapmaktadır.

Siz de Şarköy’ün lezzetlerini tatmak istiyor ve kaliteli, doğal ürünler tüketmek istiyorsanız https://sarkoyciftlik.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...