Kalıcı Kaş Dövmesi

Kalıcı Kaş Dövmesi Kaç Yıl Sürer?

Bu makalemizde Kalıcı kaş dövmesi kaç yıl sürer? Sorusunu ele alcağız. Kalıcı kaş dövmesi yaptırmak, uzun süre kalıcı profesyonel kaşlara sahip olmak demektir. Elbette bu profesyonel kaşların o kişiye birçok avantajı ve faydası vardır. Kaş dövmesi nedir, nasıl yapılır  gibi soruların cevapları ve tabii ki kaş dövme fiyatları gibi en önemli soruların cevapları bu rehberde bulunabilir.Kaş çizgisine boya uygulanarak ve mikroiğneler enjekte edilerek elde edilen kaş dövmesinin kalıcı  görünümü, kişiye en az 1.5-2 yıl süren mükemmel bir çift kaş verir.

Kalıcı Kaş Dövmesi Nedir? 

Bu bölümde kalıcı kaş dövmesi nedir? sorusunu ele alacağız. Kaş dövmeleri söz konusu olduğunda, çoğu kişi kaşlara tek kalın bir  çizgi halinde yerleştirilmiş yapay, ham, sahte bir görünüm görür. Ancak kaş dövmeleri, bu yapay şeyden olabildiğince uzak bir görünüm yaratmayı amaçlayan bir tekniktir. Günümüz teknikleri ve kozmetoloji tekniklerinin kullanılmasıyla oldukça modern hale gelen kaş dövme uygulamaları, bu yapay görünümden oldukça uzak görünmektedir. Kaş dövmeleri, kalıcı makyaj uygulamak için özel teknikler kullanılarak kaşların bulunduğu bölgeye uygulanan ve öncelikle kaşların doğal görünümünü göstermeyi amaçlayan kalıcı kaş türüdür. .. Kalıcı kaş dövmeleri, günümüzde kaş tasarım trendlerinin artan popülaritesini yakalamanın ana yollarından biridir. Kalın veya ince,  gür veya seyrek. Her kaş tipine uygulanabilen kaş dövmeleri, çeşitli teknikler yardımıyla yüz hatlarını mükemmel bir şekilde tamamlar.

Kalıcı Kaş Dövmesi Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Makalemizin bu bölümünde kalıcı kaş dövmesi sonrası nelere dikkat edilmelidir konusunu inceleyeceğiz.Kaşlara dövme yaptırdıktan sonra dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de kabuklanmalardır. Kaşlara dövme yapıldıktan sonra kaşlarda bir kabuk oluşacaktır. Bu  doğaldır ve sürecin bir parçasıdır. İster microblading, ister mikropigment olsun, kaş dövmeleri kaşlarda küçük izlerin açılmasından oluşur, bu nedenle en doğal savunma  olan cildin kabuk oluşturması normaldir. Kalıcı makyaj uzmanları kabuklanmalar için  özel kremler ve losyonlar önermektedir. Bu losyonları kaşlara belirtilen miktar ve aralıklarla uygulamak iyileşme sürecinizi  olumlu yönde etkileyen faktörlerden biridir.

Bu makalemizde Kalıcı kaş dövmesi kaç yıl sürer? Sorusunu ele eladık. Bununla ilgili bütün bilgileri sizlere sunduk. Umarız sizler için faydalı bir çalışma olmuştur.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...