Kablosuz Kulaklıkta Hangisini Satın Almalısınız? (Rehber)

Teknoloji gelişimi ile beraber artık kablosuz kulaklık satın alma planları içerisinde olduğunuzda, nasıl bir şey almalısınız? Hangi markanın kablosuz kulaklığını tercih etmelisiniz? Gibi konuların tamamında sizlere harika bir rehber hazırladık. Bu rehber sayesinde, kablosuz kulaklık satın alma konusuyla ilgili tüm markalar ve aklınıza takılan tüm soruları cevaplamış olacağız.

Son yıllarda ses teknolojilerinin gelişimi sayesinde kablosuz kulaklıklarda artık çok iyi sesler ve nitelikler sağlanabilir seviyededir. Hal böyle olunca da iyi bir ses deneyimi için doğrudan kablosuz kulaklık satın almak için bazı kriterlere dikkat etmek gerekir. En iyi kablosuz kulaklıklar nelerdir, hangileridir? Gibi konularda bazı kulaklıkları kıyasladık.

En İyi Kablosuz Kulaklığı Hangisidir?

Ülkemizde satışı bulunan kulaklıklardan biri olan Sony WF-1000XM3, 1300 TL fiyatıyla beraber en iyi kulaklık listelerinde üst sıralardadır. Aktif gürültü engelleyen özelliği olan bu kulaklık, AirPods Pro’dan daha iyi gözüküyor. Göze çarpan bir tasarımı yok, bu da estetik anlamda oldukça şıktır. Spor için kullanışlı değildir.

2499 TL civarında bir fiyata satışı bulunan Sennheiser Momentum True Wireless 2 ise gerçekten en iyi kalitede ses ve müzik dinleme sunarken günümüz şartlarında çok iyi bir segmenttedir. Aktif gürültü engelleyici olmasıyla beraber bu üründe uzun süre pil ömrü de bulunmaktadır. Şık tasarımıyla gerçekten rakiplerine göre dikkat çekiyor. En büyük eksiklikleri ise, çok pahalı olmasıdır ve kulağınız küçükse eğer ergonomik sorunu yaşatabilir.

İyi bir kulaklık seviyesinde alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri de Huawei FreeBuds Pro gibi bir kulaklık olur. Bu kulaklık şu anda 1499 TL’den satışa sunulurken, aktif gürültü engelleyici noktasında iddialı olan bir model olarak karşımızdadır. Kablosuz kulaklık konusunda kullanışlı bir ürün almak isteyenlere tavsiye edilir. Ses kontrol avantajı ve aktif gürültü engellemesi en iyi artılarıdır. Seslerde ayrıntılarının düşük olması en büyük ve tek eksikliğidir.

Kablosuz kulaklık denilince akla gelen kulaklıklardan biri de tabi ki Apple AirPods Pro olur. 2499 TL’lik bir fiyatı ile günümüz şartları altında diğer kablosuz kulaklıklara göre çok iyi seviyede bulunan bu ürün, ses deneyiminden tutun da ergonomik tasarımına kadar en iyi model olarak bilinir. Terlemeye ya da su sıçrama gibi durumlarda dayanıklılığı yüksektir. Apple ekosistemi ile çok iyi bir uyum sağlar. Aktif gürültü engelleyici bulunmaktadır.

Apple AirPods Pro’nun en büyük eksisi ise, kutusundan sadece USB-C to Lightning kablosu çıkıyor. Daha önce Apple ürünlerine bağlı bir kullanımınız olmadıysa, USB-C portu için bir şarj adaptörü gerekebilir. Aksi durumda farklı bir kablo almanız da zorunlu olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...