İzmir Uzman Psikolog Arayışınızda Bilinç Danışmanlık Yanınızda

Günümüzde her bir birey problemlerini anlamlandırıp bir sonuca varabilmek, mantıklı kararlar alabilmek ve çevresiyle güzel bir iletişim içerisinde olabilmek için kendine iyi gelebilecek bir çözüm yolu aramaktadır. Bu noktada kişinin kendini anlamasını sağlayan, profesyonel bir yardım ile kişiye destek olan psikolojik danışmanlar devreye girmektedir. Her yaşta bir birey, korku, stres, kaygı, hüzün gibi duygular içerisinde nedensiz endişe ve sorunlarla karşılaşabilir. Bu sorunlar sınav, iş gibi faktörlerden ortaya çıkabildiği gibi arkadaşlık, evlilik gibi durumlardan da ortaya çıkabilir. Bilinç Danışmanlık Psikolog Aliye Kut hem çocuklar hem yetişkinler için verdiği hizmetleri ile psikolojik problemleri çözmek için danışanlarına yardımcı olmaktadır.

Yaşantımız boyunca duygusal travma, hayal kırıklıkları, bunalıma girme gibi birçok psikolojik problem ile karşılaşabiliriz. Bu problemler ile kişinin tek başına başa çıkabilmesi mümkün olmayabilir, bu sebeple profesyonel destek almamız daha uygun olacaktır. Çevremizde bulunan en yakınlarımızın bile bize yardımcı olamayacağını anladığımız takdirde  psikolog desteği almak bizler için doğru bir çözüm yolu olur. İzmir psikolog arayışınızda Bilinç Danışmanlık psikolog Aliye Kut ve deneyimli ekibi sorunlarınızı etkin bir şekilde yönetir, süreci sizlerle birlikte izler ve sizlere hayatınızı daha anlamlı kılmanız için yardımcı olur. Problemleriniz gelecek odaklı ise kaygılarınızı yenmenize destek sağlayabilir. Yaşadığınız psikolojik problemler karşısında daha güçlü durmanız için destek olur ve motivasyonunuzu arttırır. Duygularınızı rahatlıkla yönetebilir bir hale gelirsiniz ve sorunlarınızla yüzleşmeyi başarabilirsiniz. Seanslar geçtikçe problemlerinize çözümler üretmeye başlar, bu süreç boyunca da analiz etme yollarını öğrenirsiniz.

Hangi Durumlarda Bilinç Danışmanlıktan Hizmet Almalıyım?

Günlük hayatımızda ilişki problemleri, uyku bozuklukları, dikkat bozuklukları, davranış bozuklukları gibi bizi rahatsız eden birçok problemle karşı karşıya kalabiliriz. Bu problemler dışında kendimizde ruhsal sıkıntı veya depresyon belirtileri de görüyor olabiliriz. İçe kapanıklık, öfke kontrolü, stres, moral bozukluğu, gelecek kaygısı gibi birçok sebepten ötürü kendimizi ifade edebileceğimiz ve yardım alabileceğimiz bir psikolog arayışına girebiliriz.

Bilinç Danışmanlık olarak Psikolog Aliye Kut ve ekibi sizlerin yardım alabileceği deneyimli bir ekip olarak karşınıza çıkıyor. Gelecek ve geçmiş kaygısı, kötü hissetme, uyku ve yeme içme bozukluğu gibi kendi problemleriniz ve sorunlarınız dışında çocuklarınızın iletişim, sınav, okul, ders, insan ilişkileri gibi her sorunu ile de ilgilenen deneyimli ekibi tüm titizliği ile sizlere hizmet vermektedir.

Kendinizi yalnız hissettiğiniz, etrafınızdakiler ile iletişim sağlayamadığınız veya kendinizi geliştirmek istediğiniz her an Bilinç Danışmanlıktan hizmet alabilirsiniz. Kendiniz, çocuğunuz veya aileniz doğrultusunda aldığınız bu hizmetler ile iletişim gücünüzü ve farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

Psikolojik Danışman Olarak Neden Bilinç Danışmanlığı Tercih Etmeliyiz?

Problemlerimizle başa çıkamadığımız zaman çevremizdekilerin de etkisiyle bir psikolog tarafından yardım almaya karar verebiliriz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bazı unsurlar ortaya çıkar ve bu doğrultuda hareket ederiz. Sıkıntı, korku, endişe gibi her problemimizi anlatıp yardım alabileceğimiz psikoloğumuzun yapıcı olmasına dikkat etmeliyiz. Psikolog Aliye Kut ve danışman ekibi sorunları yönetmede yapıcı ve yol göstericidir. Ön yargısız bir şekilde sizleri dinler ve çözüm süreçleri yaratır. Aynı zamanda bu çözüm süreçleri boyunca sizlere bazı şeyleri öğrenebilmeniz ve görebilmeniz için yeni fırsatlar tanır. Kendinizi değersiz, başarısız ve özgüvensiz gördüğünüz anlarda sizi bu kötü düşüncelerden en kısa zamanda doğru yöntemlerle arındırır ve özgüveninizin yeniden yerine gelmesi için size yardımcı olur. Sizleri yargılamaz ve yaşam kalitenizi genişletmenize yardımcı olur.

Aliye Kut ve alanında deneyimli psikolog ekibi, gizlilik hassasiyetine de önem vermektedir. Her probleminizi rahatlıkla konuşabileceğiniz seanslarda tüm konuşulanlar olması gerektiği gibi gizlilik esaslarına uymaktadır.

Bilinç danışmanlık sizlere özel esnek program ve online psikolog desteği imkanları ile de hizmet vermektedir. İş, okul gibi yoğunluklarınızın arasında fırsat bulamadığınız seanslarınız için size özel programlar oluşturulur ve ofise gidemediğiniz takdirde de online bir şekilde görüşmeler sağlanır.

Bilinç Danışmanlığın Sizlere Sağladığı Psikolojik Hizmetler

Bireyler yaşadıkları birçok psikolojik problem karşısında psikolog desteği almak isteyebilir. Bilinç Danışmanlık olarak tam bu noktada Aliye Kut ve danışman ekibi birçok psikoloji hizmetini sizlere sunmaktadır.

Çiftlerin ilişkilerinde tek başına çözemediği problemleri ve iletişim bozuklukları gibi daha birçok sorunu paylaşabilmeleri için evlilik ve çift terapi hizmeti sunulmaktadır. Aynı zamanda aile bireylerinin de aralarında olan problem ve sıkıntıların çözümü için yalnızca aile bireyleri ile gerçekleştirilen aile danışmanlığı hizmeti olduğu gibi, çocuklar için de ayrı verilen İzmir’de çocuk psikoloğu (İzmir Pedagog), oyun terapisi gibi hizmetler bulunmaktadır.

Dikkat eksikliği hiperaktivite, öğrenme güçlüğü disleksi, dil konuşma bozuklukları gibi problemleri olan bireyler için de hizmetler verildiği gibi, yaşadığı olayların etkisinden kurtulamayan bireyler için de emdr psikolog hizmeti verilmektedir.

Ofise gelemediğiniz takdirde veya başka şehirlerden hizmet almak istediğiniz takdirde yararlanabildiğiniz online psikolog hizmeti desteği de mevcuttur.

Her alanda yeterli ve eğitimli danışmanlık desteği alacağınız psikolog ve hizmetler için Bilinç Danışmanlıktan güvenle hizmet alabilirsiniz. Sitelerine şuradan ulaşabilirsiniz: https://bilincdanismanlik.com/

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...