İstanbul Paintball Sahalarında Oyun Deneyimine Hazır Mısın?

İstanbul paintball sahaları, oyuncuların en sevdiği ve tercih ettiği doğal ormanlık alanlarda bulunmaktadır. Ağaçlık açık alanlarda oynanan oyun size bambaşka bir deneyim sağlar. Doğal ortamda ortaya çıkmış bu sporu, yine bu alanlarda oynamak heyecanınızı iki kat arttırır.  Bu sahalarda özellikle kalabalık takımınızla maç yapmanızı Marmara Paintball olarak öneririz.

Eğer paintball’u ilk defa oynayacaksınız ve fikriniz yoksa bazı temel bilgileri edinmeniz gerekebilir. Özellikle paintball oynarken ne giyeceğiniz bilgisi önemli bir detaydır. Paintball özel giysiler giyilerek oynanan bir spordur. Kendi kıyafetlerinizi boya toplarından korumak için, sahalarımızda size ücretsiz olarak kamuflaj kıyafetler verilmektedir. Tüm bedenlere uygun kıyafetler, İstanbul Paintball merkezlerimizde hijyenik koşullarda hazırlanmaktadır.

Her paintball sahasının kendine has özellikleri olsa da, bazı benzerlikleri de vardır. Örneğin; paintball oynayacağınız günü ve saati önceden belirlemeniz paintball sahaları için geçerli bir kuraldır. Bunun yanı sıra takım sayınızı da belirlemeniz, takımlarınızı önceden kurmanız da önemlidir. Paintball ile ilgili detaylı bilgi almak istediğinizde hiç çekinmeden bizi iletişim numarasından arayabilirsiniz.

Paintball Ekipmanları ve İhtiyacınız Olan Her Şey

Paintball ekipmanları, İstanbul Paintball merkezlerinde ya da sahalarında oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Peki bu ekipmanlar nelerdir?

1. Paintball Kıyafeti;

Paintball’a başlamadan önce mutlaka kendi kıyafetlerinizin üstüne kamuflaj kıyafetinizi giymeniz gerekir. Bu durumda kıyafetlerinizin boya toplarından korunmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda da kamuflajlar sizin siperlikler arasında saklamanızı kolaylaştıracaklardır.

2. Paintball İşaretleyici;

Paintball silahı olarak bilinen işaretleyiciler, boya toplarıyla atış yapmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Genel olarak İstanbul Paintball sahalarında pompalı, tam otomatik ve yarı otomatik olarak çeşitleri de bulunmaktadır.

3. Koruyucu Yelek;

Koruyucu yelek takımızın rengini belirlemenize ve güvenliğinizi korumanıza fayda sağlar. Sahaya girmeden önce giymeniz gerekir.

4. Kask;

Paintball kaskı, güvenlik önlemleri için takmanız gereken önemli bir aksesuardır. Sahalara kasksız olarak giremezsiniz ve paintball oynayamazsınız.

5. Eldivenler;

Paintball eldivenlerinin birçok çeşidi vardır. Ellerinizin boya olmasını engeller ve paintball işaretleyicilerini profesyonel şekilde tutmanızı sağlayabilir. Ama takıp, takmamak sizin isteğinize kalmıştır.

6. Paintball (Boya Topları);

Boya topları yani namı diğer paintball’lar, oyunu oynamanız için en gerekli araçlardır. 100 adet olarak belirlenen sayılarla, sahalarda ücretli olarak verilir. Detaylı paintball fiyat bilgisine iletişim numaramızdan bizi arayarak ulaşabilirsiniz.

Paintball Oynayarak Stresinizi Atın

Tüm düzeneğin İstanbul paintball merkezleri tarafından ayarlandığı sporu yaparak, stresinizi alın. Doğal paintball sahalarının tadını çıkarın.

https://www.marmarapaintball.com/

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...