İphone Wifi Şifresi Öğrenme

En Hızlı Şekilde İphone Wifi Şifresi Öğrenme

İphone wifi şifresi öğrenme bu telefonları kullanan pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor. İnsanlar özellikle de başkaları ile internetlerini paylaşmak istedikleri zaman sadece kişisel erişim noktasını açmaları yeterli olmuyor. Bunun için karşı tarafa wifi şifresini de belirtmeleri gerekiyor. Aksi durumda karşı tarafın internete bağlanabilmesi mümkün olmuyor.

İnternet paylaşımı için iphone wifi şifresinin kesinlikle karşı tarafa verilmesi gerekiyor. Karşı taraf ile internetlerini paylaşmak isteyen kişiler bunun için internet şifresini nereden öğreneceklerini de merak ediyorlar. İphone kullanıcıları bunun için basit adımları uygulamaları ardından wifi şifrelerini kolay bir biçimde öğrenebiliyorlar. Bu parolayı karşı tarafa söyledikleri zaman internet erişimlerini gerçekleştirmelerini de sağlıyorlar.

İphone Wifi Şifresi Nasıl Paylaşılır?

İphone wifi şifresi paylaşma adımları ile birlikte isteyen tüm iphone kullanıcıları şifrelerini öğrenerek karşılarındaki kişiler ile paylaşabiliyorlar. İnsanların bunun için sadece basit birkaç adımı uygulamaları gerekiyor. Bu basit adımlar ile birlikte parolalarının ne olduğunu öğrenen kişiler, parolalarını karşılarındaki kişilere de söyleyebiliyorlar. Aynı zamanda bu alandan yine parola değiştirme de yapabiliyorlar. Parolalarını öğrenmek isteyen kullanıcıların uygulamaları gereken adımlar ise sırası ile şu şekilde sıralanıyor;

  1. Ayarlar bölümüne gelmek
  2. Kişisel erişim noktası sekmesine tıklamak
  3. Bu alanda alt kısımda yer alan wifi şifresi alanına bakmak

Bu alanda yazan wifi şifresi direk olarak alınıyor. İnsanlar karşı tarafa bu şifreyi verdikleri zaman sorunsuz bir biçimde internet erişimi sağlamalarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda wifi şifresi yine bu alandan değiştiriliyor. Bu alana tıklanması ardından direk olarak karşılarına çıkan alandan yeni parolayı yazabiliyorlar. Böylelikle de bu kadar basit olan işlem ile birlikte wifi şifrelerini değiştirme imkanını elde ediyorlar.

İphone Wifi Şifresi Öğrenme
İphone Wifi Şifresi Öğrenme

İphone Wifi Barkod Nerede?

İphone wifi barkod nerede sorusu da pek çok kullanıcı tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Kullanıcılar bu barkoda ulaşmak istedikleri zaman da yapmaları gereken işlemler bir hayli basit oluyor. Bunun için uygulanması gereken adımlar ise şu şekilde sıralanıyor;

  1. Ayarlar alanını açmak
  2. Bu alanda yer alan bağlantılar sekmesine dokunmak
  3. Bağlantıların içerisinde yer alan kablosuz butonuna tıklamak
  4. Seçilen ağ adının yanında yer alan dişli simgesine dokunmak
  5. Bu alana dokunmanın ardından acılan ekranın altında yer alan QR kodu simgesini seçmek

Bu kadar basit olan adımları sırası ile uygulayan kişiler kolay bir biçimde barkoda ulaşabiliyorlar. Böylelikle de istedikleri gibi işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.

İphone Parolayı Paylaş Nerede?

İphone parolayı paylaş seçeneğinden faydalanarak istedikleri kişilere parolalarını kolaylıkla göndermek isteyen kişiler bunu kolay bir biçimde yapabiliyorlar. Sadece birkaç adımlık basit işlemin ardından parolalarını istedikleri kişiler ile paylaşma imkanını da elde ediyorlar. Bunun için yapılması gereken işlemler de bir o kadar basit olması ile dikkat çekiyor. İlk olarak ayarlar bölümüne gelinmesi ve hemen ardından da parolalar seçeneğine tıklanması gerekiyor. Tüm bu adımların ardından da insanlar parolayı göndermek istedikleri kişiye dokundukları zaman parolalarını rahat bir biçimde gönderme imkanını elde ediyorlar.

Wifi Nasıl Paylaşılır?

Wifi paylaşma seçeneklerinden faydalanmak isteyen kişiler de bunu oldukça kolay bir biçimde yapabiliyorlar. Wifi paylaşmak adına uygulanması gereken adımlar ise şu şekilde sıralanıyor;

  1. Diğer cihaz içerisinde kablosuz seçenekler listesini açmak
  2. Telefon içerisinde hotspot adını seçmek
  3. Gerekli olan hotspot şifresini girmek
  4. Bağlan seçeneğine tıklamak

Bu kadar basit adımlar ile birlikte wifi paylaşımı gerçekle0tşiriliyor. Ancak internet paylaşan cihazda da kişisel erişimin aktif hale getirilmesi gerekiyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...