İphone Cihazda Youtube Video İndirme

İphone Cihazda Youtube Video İndirme Ne Amaçla Yapılır?

Youtube video indirme işlemlerini İphone cihazlar üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Birkaç adımı takip ederek cihazınızda sevdiğiniz videoları görmeye devam edebilirsiniz. Kalıcı video indirme işlemlerinde indireceğiniz videonun uzunluğu önem taşımaktadır.  İphone üzerinden indirmelerde GB hesaplamasına da önem vermelisiniz. Genellikle yüksek hafıza avantajını bu indirme işlemlerinde bulabilirsiniz.

İphone Youtube Video İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Öncelikle youtube üzerinde hangi videoyu indirecekseniz bunu açın ve sayfa bağlantısına gelin.

  • Bağlantıdaki youtube öncesinde yer alan nokta arasında vd yazmanız gerekmektedir.
  • Enter tuşuna basmanızın ardından geriye kalan en önemli işlem video format ve diğer seçimlerinizi yapmak olacaktır.

URL Kodu ile Youtube video indirme Nasıl Yapılır?

Video indirme sitesini seçerek url girişi ardından indirme işlemlerini yapabilirsiniz. Bağlantıyı indirilecek şekilde çeviren siteleri bularak bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Öncelikle videonuzu açıyorsunuz ve bağlantısını kopyaladıktan sonra çevirme işlemini yapan siteye yapıştırarak indiriyorsunuz.

4K Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

YouTube video indirime işlemini yaparken görüntü ekran kalitesinin 4K olmasını isteyebilirsiniz. Bu durum son derece ideal bir video izlemenizi sağlamaktadır. Yapacağınız işlemde öncelikle 4K Video Downloader uygulamasını İphone cihaza indirmeniz gerekecektir. İndirme işleminizi yaparken ekranda uygulamalarınızın az sayıda olması hızı artıracaktır.

  • YouTube’u açarak devam edin ve indirmek istediğiniz video üzerine gelin.
  • Bağlantısını kopyalamanızın ardından programı açmanız gerekecektir.
  • Programı açtığınızda paste link kısmından link yapıştırma işlemini tamamlamanız gerekmektedir.
  • Yapıştırma işleminizi tamamladıktan sonra format ve video indirme kalitesini seçmeniz gerekecektir. Hemen ardından da download, indir butonuna basarak devam ediniz.

İphone Cihazda Youtube Video İndirme İşlemi Ücretli mi?

İphone cihazda youtube video indirme işlemini ücretsiz bir şekilde yapabilmektesiniz. Fakat bazı indirme uygulamalarının içinde indirme kalitesi ve sayısına göre uygulama içi satın alımlar olabilmektedir. Bunu kendiniz cihazınızın gereksinimlerine göre ayrıca değerlendirebilirsiniz.

İşiniz gereği ek özellikler gerekiyorsa İphone youtube indirmede ek ödemeler yapmak avantaj sağlayabilir. İndireceğiniz sayı çoksa bu hızı artırıcı bazı uygulamaları mutlaka değerlendirmeniz önerilir. İndirmede kaliteyi artıran özellikler hakkında her uygulamanın kendi sunduğu ek getiriler ve ücretlendirme değişecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...