İnstagram Öne Çıkanlar İndirme

İnstagram Öne Çıkanlar İndirme

İnstagram Öne Çıkanlar İndirme – Instagram uygulaması içerisinde öne çıkan videoları, hikayeleri ve keşfet videolarını instagram öne çıkanlar indirme özelliğiyle indirmek mümkündür. Ancak instagram öne çıkanlar indirme özelliği o kadar da kolay bir özellik değildir.

https://www.youtube.com/watch?v=uYAlDeDa1bM

Genellikle bu işlem için profilde yer alan indir butonu kullanılmakta ancak bu buton pek de bir işe yaramamaktadır. Bu durumda instagram’da öne çıkanları indirmek için uygulamanız gereken birkaç adım bulunmaktadır. Bu adımlar sırasıyla şöyledir;

  • İlk olarak telefonunuzda yüklü olan instagram uygulamasını açın.
  • Daha sonra instagram kullanıcı profilinize giriş yapın.
  • Ardından öne çıkaranları içeren liste içerisinden indirmek istediğiniz içeriye tıklayın.
  • Daha sonra açılan vurgun dan 3 noktalı menü simgesine tıklayın ve bağlantıyı kopyala işaretine basın.
  • Daha sonra Kopyaladığınız bağlantıyı ssslnstagram web sitesine giriş yaparak burada yer alan alana yapıştırın ve indir butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatın.

Tüm bu işlemleri düzenli olarak takip ettiğiniz takdirde kısa bir süre içerisinde istediğiniz öne çıkan videoları veya herhangi bir dosyayı kolayca indirmeniz mümkündür.

Instagram Öne Çıkanlar İos Cihazlarda Nasıl İndirilir?

Instagram öne çıkan indir ios cihazlarda diğer cihazlarda olduğu gibi birtakım işlemleri yerine getirmeye ihtiyaç duymaktadır. Özellikle son zamanlarda artan ios kullanımı ile genellikle kişiler birçok özellikleri oldukça pratik bir şekilde yerine getirebilmektedirler.

Bu bağlamda instagram kullanıcıları içerisinde instagram videolarını veya hikayelerini indirmek isteyen kişiler şu adımları takip ederek iPhone cihazlarda kolayca hikaye indirebilirler;

  • İlk olarak yapmanız gereken IPhone cihazınızda yüklü olan instagram uygulamasına giriş yapmak ve daha sonra indirmek istediğiniz hikayeyi seçmektir.
  • Ardından açılan pencerede bulunan 3 noktaya tıklayarak bağlantıyı kopyala seçeneğini seçin.
  • Ardından web siteleri üzerinde yer alan instagram hikayelerini indirme sitelerinden herhangi birine giriş yaparak size gösterilen beyaz alana bağlantı linkini yapıştırın.
  • Ardından hikâyenin üzerinde beliren indirme düğmesine tıklayarak indirme işlemine devam edin.
  • Özellikle İOS cihazlarda safari uygulaması Android cihazlardan farklı olarak hikâyeyi indirmek isteyip istemediğinizi soran bir bildiri göndermektedir burada indir seçeneğine tıklamanız halinde safari hikayenizi indirmeye başlayacaktır.
  • Daha sonra zafer üzerinden indirdiğiniz içeriye tıklayarak paylaşım seçenekleri içerisinden telefona kaydet butonuna tıklayarak indirdiğiniz içeriği cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Instagramda Başkasının Hikayesini Nasıl İndirebilirim?

Bazen kullanıcılar kendi hikayelerini değil de beğendikleri ancak başkalarına ait olan hikayeleri de cihazlarına kaydetmek istemektedirler. Bu bağlamda instagram başkasının hikayesini indirme işlemi için birtakım yöntemler bulunmaktadır.

İnstagram Öne Çıkanlar İndirme
İnstagram Öne Çıkanlar İndirme

Masaüstü Bilgisayarı İnstagram Hikayeleri Nasıl İndirilir?

Masaüstü bilgisayara instagram hikayeleri indirmek için mutlaka internet üzerinden birtakım programlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu siteler içerisinde en güvenilir olanlarından birini seçerek hikayelerinizi sadece kullanıcı adınızı kullanarak bilgisayarınıza indirmeniz mümkündür.

Android Cihazlarda İnstagram Hikayeleri Nasıl İndirilir?

Android cihazlarda instagram hikayeleri nasıl indirilir? Genellikle android cihaz kullanımı yapan ve instagram hikayelerini indirmek isteyen kişiler tarafından sık sık merak edilmektedir.

İlk olarak Android cihazlar içerisinde arama motorundan instagram hikayesi indirmek için bulunan sitelere giriş yaparak buradan instagram storylerine indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Bu siteler içerisinde uygulamanız gereken adımlar şöyledir;

  • İlk olarak Android cihazların içerisinde yer alan uygulama marketine giriş yaparak tercih ettiğiniz instagram hikayesi indirme uygulamasını cihazınıza yükleyin.
  • Daha sonra uygulamaya giriş yaparak instagram hesabınıza girin.
  • Ardından ana sayfada bulunan ve takip ettiğiniz tüm kullanıcılar içerisinden istediğiniz hikâyeyi seçerek indirme işlemine devam edebilirsiniz. Veya karşınıza çıkan ana sayfada aradığınız bir kişinin hikayesi yoksa arama motorunu içerisine kişinin kullanıcı adını yazarak hikayelerine ulaşabilirsiniz.
  • Daha sonra bu kişinin profiline giriş yaparak istediğiniz videoyu veya fotoğrafı seçerek kaydetme işlemini tamamlayabilirsiniz.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...