instagramdan story indir

Instagram Hikayeleri Telefona Nasıl İndirilir?

Snapchat özelliğiyle birlikte 24 saatlik fotoğraf ve video paylaşım alışkanlığının hayatımızda yer edinmesiyle beraber bu özelliği kullanmasıyla ön plana çıkan Instagram, günümüzde sıkça kullandığımız bir özellik olan hikaye özelliğini yaşatıyor. En çok araştırılan konu da Instagram hikaye indirme özelliği, Instagram story indir gibi arama sonuçlarında en doğru biçimde adımların nasıl olduğunu rehber niteliğinde nasıl olacağını sizlere sunuyoruz.

Instagram Hikaye İndirme

Instagram hikayelerinde, 24 saat sonra kaybolan hikayeleriniz Instagram uygulamasıyla beraber bir daha indirilemez hale geliyor. Ekran görüntüsü ya da ekran kaydıyla alabileceğiniz bu hikayelerde görüntü kalitesi düşüyor ya da ekran sütünde kayıt aldığınızı gösteren uyarı cümlesi istediğiniz kaliteyi size vermiyor. Peki ne yapılması gerekiyor?

Kendi görselleriniz dışında da başkalarının Instagram hikayelerini indirmek istediğinizde, bunu yapabileceğiniz Android ve iOS telefonlar için uygulamalar geliştirilmiş durumdadır. Siz de bunları indirerek aktif şekilde kullanabilirsiniz.

iPhone için Instagram Story İndirme: iStory

AppStore mağazasına girdiğinizde burada güvenlik politikalarına bakıldığında iOS’a yapılan uygulamalarda bu tip uygulama bulmak pek mümkün olmuyor. Güvenlik politikaları nedeniyle zorlayıcı kuralları olan Apple, bu konuda özel şeyler istiyor. Bu nedenle Instagram hikaye indirme uygulamaları arasında tercih edilebilir tek uygulama iStory olarak göreceksiniz.

Basit bir arayüzü ve kullanımı olan bu uygulama ile beraber indirme izni bulunmuyor. Ancak tam ekran izleme, tam ekran görüntüleme izniniz oluyor. Bu sayede siz de ekran görüntüsü alarak isterseniz ekran kaydı alabilirsiniz.

Android Telefonlar İçin Instagram Hikaye İndirme Uygulaması: Story Saver

Bu uygulama, Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama adı Story Saver olup bu uygulama ile beraber Instagram indirme işlemini basit ve kolayca anında yapabilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra kendi Instagram hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve ana sayfası üzerinden istediğiniz kişileri seçerek ya da arama yaparak dilediğiniz kişilerin profillerini yazıp indirme işlemlerinizi basitçe yapabilirsiniz.

Instagram Story İndirme Uygulamaları Güvenilir mi?

Pek çok açıdan tartışma noktası olan bu tip Instagram hikaye indirme uygulamaları ne kadar güvenilir? Merak ediliyor. Bu konuda her zaman en çok puanlaması yapılan, en çok yorum alınmış uygulamaları tercih ederek hem güvenli hem de sorunsuz story indirme uygulamasına sahip olmaktır. Bir diğer tavsiyemiz ise, story indirme işlemleriniz bittikten sonra Instagram şifrenizi de güncellemenizi öneriyoruz.

1 thoughts on “Instagram Hikayeleri Telefona Nasıl İndirilir?”

  1. instagram video downloader diye bir program var ben onu kullanıyorum masaüstü bilgisayarda. chrome ile çalışıyor ve gayet stabil. instagramı açıp resim veya video üzerine geldiğimde direkt indirme icon’u çıkıyor. tavsiye ederim.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...