Instagram Hesap Kapattırma Botu

Instagram Hesap Kapattırma Botu varmı? İşe yarıyor mu? Yasal mı?

Instagram beğenilerek paylaşım yapılan sosyal platformlar arasında yer almaktadır. Her gün binlerce insan Instagram üzerinden çeşitli hesaplar açmaktadır. Hesapların ücretsiz ve kolay açılabiliyor olması bazen sorunlara yol açmaktadır. Instagram hesap kapattırma botu bazı hesapların kapatılması için kullanılmaktadır. Hesap kapattırma botu spam olarak bilinmektedir. Hesapların çalınma durumunda veya dolandırıcılık olan hesaplarda spam atılarak kapatma eylemi sağlanabilmektedir. Geçtiğimiz yıllarda bir hesabın kapatılması için cüzi bir spam yeterliydi. Ancak günümüzde bir hesabın kapatılması için binlerce spam gerekmektedir. Instagram kapattırmak için spam botu çalıştırmak oldukça akıllıca olacaktır. Böylece spam görevi başarı ile gerçekleştirilerek istenen hesap kapatılabilmektedir.

Spam Botu ile Instagram Hesabı Kapatmak

Instagram hesap kapattırma botu basit ve etkili bir yöntemdir. Özellikle hesap çalıntılarında acilen spam botu kullanılmalıdır ki hesap düşsün. Böyle durumlarda genellikle Instagram arkadaşlarından yardım talep edilir. Ancak bu istediğiniz hesabın kapanması için yeterli olmayacaktır. Bu yüzden spam botu ile rahatsız edici hesapların kapattırılması çok daha akıllıca olacaktır.

  • Instagram hesap kapattırma botu spam atmanıza yardımcı olacak bir bot türüdür.
  • Spam amacı şikayettir. Toplu olarak yapılan şikayetler amacına ulaşabilmektedir.
  • Spam botu ile hesap kapatmak istiyorsanız o zaman spam botunu cihazınıza yüklemeniz gerekir.
  • Spamlar taciz, dolandırıcılık, çıplaklık, uyuşturucu gibi içeriklerde toplu şikayet sağlayabilmektedir.
  • En etkili spam botu kullanabilmek için Termux ve Instaspam uygulamalarını indirin.

Hesap Kapattırma Botu Nasıl Çalışır.

Spam botunu çalıştırmak için dosya yönetici indirmeniz gerekir. İndirilen dosyaları Rar dosyasından çıkarın. Belirtilen dosyaları indirdikten sonra Termux uygulamasını açın ve aşağıda belirtilen kodları sırası ile girin.

  • apt install python
  • apt install python pip
  • pip install colorama
  • pip install requests

Bu kodları giriş yaptıktan sonra cihazınızın ayarlar bölümünden Termux için dosya erişimine izin vermeniz gerekiyor. Dosyalarınızı açın ve proxyleri ve kullanıcı adını girmeniz botun çalışmasında etkili olacaktır. Bu işlemler yapıldıktan sonra spam botu devreye girecektir. Instagram hesap kapattırma botu oldukça kolaydır. Kısa sürede istenmeyen rahatsız edici Instagram hesaplarını kapabilirsiniz. Bot kullanımı hemen sonuç almanızda net çözüm olacaktır.

 

1 thoughts on “Instagram Hesap Kapattırma Botu varmı? İşe yarıyor mu? Yasal mı?”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...