İnstagram Hesabım Çalındı Nasıl Kapatabilirim?

İnstagram Hesabım Çalındı Nasıl Kapatabilirim?

İnstagram hesabım çalındı nasıl kapatabilirim işlemi için pek çok kişi merak etmekte ve de bu işlemi yapmak istemektedirler. Bunun nasıl gerçekleşeceği noktasında ise oldukça merak edilen noktalar bulunmaktadır. İnstagram hesap kapatma işlemi oldukça pratik ve kolay olan bir işlemdir. Herkes kolaylıkla yapabilmektedir.

Eski İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Eski İnstagram hesabımı kapamak istiyorum ama nasıl yapacağım diye merak edenler için İnstagram hesabını kapama yöntemleri oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Bu işlemi yapmak için şifresini unuttuğunuz bir hesabınız söz konusu ise bu durumda yeni bir hesap açtıktan ve biraz da kullandıktan sonra diğer hesabı şikâyet edebilirsiniz. Hesabı 1 veya 2 ay kadar kullanmak eski hesabınızın kapanması için yardımcı olacaktır.

Başkasının İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Çok fazla kullanıcıya ev sahipliği yapmakta olan bir sosyal medya uygulaması İnstagram, aynı zamanda da hesap kapatmak isteyenlerin de işlem yapmak istediği bir mecra olmaktadır. Belli sebeplerden ötürü kullanıcılardan kendi İnstagram hesabını kapama işlemi yapılmak istenmesi kadar başkalarının hesabını kapatmak da yapılmak istenen işlemlerdendir.

Başkasının İnstagram Hesabı Neden Kapatılır?

  1. Sayfa veya da kişinin kötü ve uygunsuz içerikli mesajlar göndermesi
  2. Taciz, zorbalık ve uygunsuz olan paylaşımlar yapılması
  3. Hakaret ve küfür gibi paylaşımların olması
  4. Adınıza açılan sahte hesapların olması
  5. Tehdit gibi durumlar

Bu durumlarda İnstagram sonunuza yanıt vererek bu hesapların kapatılması için çözüm bulmaktadır. Hesap kapatmak için bu nedenlerden birinin gerçekleşiyor olması gerekmektedir.

İnstagram Silme Nasıl Yapılır?

İnstagram’da hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikli olarak uygulama üzerinden değil de web sitesi aracılığı ile İnstagram’a giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun ardından ayarlar kısmından İnstagram hesabını kapatma işlemi için gerekli olan seçenek seçilmelidir. Bunun ardından da İnstagram size neden hesabınızı kapatmak istediğinizi sormaktadır. Orada yer alan seçenekleri işaretleyebilirsiniz. Eğer ordakilerden farklı bir sebebiniz var ise diğer butonuna tıklayarak işleminize devam edebilirsiniz. Bu bakımdan işlemi tamamladıktan sonra İnstagram hesabınız silinmiş olacaktır. Kolay ve basit yöntemi budur.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...