İnstagram Hesabı Kendi Kendine Takip Ediyor

İnstagram Hesabı Kendi Kendine Takip Ediyor

İnstagram hakkında merak edilen yüzlerce soru bulunuyor ve bunlardan bir tanesi de İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor neden sorusu. Kullanıcılar hesaplarında kendi kontrolleri dışında takipleşmelerin olduğunu sıklıkla fark ediyor. Hesabınızda bir şeyler olduğunu fark ediyor ve bu gelişmelerin kontrolünüz dışında meydana geldiğini düşünüyorsanız İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor konusunda size vereceğimiz bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İnstagram Kendi Kendine Hesap Takip Ediyor

İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor gibi bir kuşkunuz varsa hesabınızın bunu yapabiliyor olması hiç normal bir durum değildir. Eğer böyle bir durum ile karşılaşıyorsanız muhtemelen yasa dışı kullanılan casus yazılım programlarına giriş yapmış olma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Bu tür takipçi yazılımlar sizin hesap bilgilerinizi aldıktan sonra kontrolünüz dışında hesabınızı yönetmeye başlar. Soncunda ise hesabınız kendi kendisine başka hesapları takip etmeye başlamıştır. Bu durum casus yazılımların müşterilerine sunduğu hizmet paketinde yer alan hizmetleri yerine getirmek için hesabınızın kullanıldığı anlamına gelir. İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor gibi bir durum le karılaştıysanız bu durumdan bir an önce kurtulmanız gerekir.

İnstagram Hesabı Kendi Kendine Takip Ediyor Çözümü

İnstagram hesabı kendi takip ediyor sorunu ile karşılaştığınızda hesabı korumaya almanız ve güvenliğini artırmanız şattır. Bunu 2 adım ile sağlayabilirsiniz;

  1. Adım: İnstagram API adresinizi kontrol edin:

Bunu yapabilmek için;

  • İnstagram hesabınıza giriş yapın.
  • İnstagram uygulamasının Ayarlar kısmına girin.
  • Buradan İzin Verilen Uygulamalar bölümüne geçiş yapın.
  • Hangi uygulamalara izin verdiğinizi gözden geçirin.
  • İsmini bilmediğiniz yabancı bir uygulama gördüğünüzde bu uygulamanın tikini kaldırın.

Böylece bu sorundan kurtulabilirsiniz.

  1. Adım: İnstagram hesap şifrenizi değiştirin.

Bu seçenek kesin çözüm olabilir. İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor sorunu genelde hesap şifrenizi paylaştığınız durumlarda başınıza gelir. Şifreniz üçünü kişiler tarafından kullanılır ve İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor sorunu ile karşı karşıya kalırsınız. Bu durumda hesap şifrenizi değiştirerek kesin çözüm elde edebilirsiniz. İnstagram hesabı kendi kendine takip ediyor sorunundan kalıcı olarak kurtulmak için arka planda uygulamalarından İnstagram’ı kaldırarak yeniden yeni şifreniz ile giriş yapmanız gerekir.

İnstagram iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl kapatılır? bütün detayları ile açıkladık hemen inceleyin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...