Instagram Gönderilerinizi Profile Tuttur Özelliği Aktif!

Profile tuttur özelliği artık instagram’da da var! Instagram üzerinde kullanıcıların özellikle uzun süredir talep ettiği özelliklerden biri olan gönderileri profile ekleme özelliği nihayet geldi. Bu yüzden de kullanıcıların taleplerine karşı insanların çözümleri de merakla bekleniyordu. Peki ama profile sabitleme özelliği nedir ve neden böyle bir özellik geldi? Gelin detaylı olarak inceleyelim.

Instagram web sitesi için dünyanın en en popüler sosyal medya platformu diyebiliriz değil mi? Bunu derken de sadece bu özellikle gündeme gelmemize gerek yok. Pek çok cihaz için dağıtılan yeni özellikler bunu gösteriyor zaten. Nisan ayında cihazlara yavaş yavaş gelen profile sabitleme özelliği, insanlar için önemli olabilir. Peki ama nedir bu özellikler?

Profilinize fotoğraflarınızı, videolarınızı, reels içeriklerinizi sabitleyebilirsiniz. Bu sayede çok fazla kişiye ulaşmak ile ilgili beklentileri de ön plana çıkarmış olursunuz. Yeni bir güncelleme ile bütün cihazlarda paylaşılacak olan bu yeni özellik, görselinizi profilde tutturmak için önemli bir yere sahip olacak diyebiliriz. Fotoğraflar, videolar ve reels içerikler için yapılacak her bir aşamayı buradan rahatlıkla görebilir ve ön plana çıkarabilirsiniz.

Instagram profiline tuttur özelliği nasıl çalışıyor?

Yapmanız gereken işlem, öncelikle içeriğinize girmek ve ayarlardan (yani sağdaki üç noktadan) profiline tuttur yazısını tıklamak olacaktır. Bu seçeneği işaretleyerek işlemi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, çözümleri de aynı şekilde kullanmanız olacaktır. Profilinizi bu şekilde tutturarak, diğer bütün detayları kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Bu güncellemeyle birlikte yeni bir güncelleme daha geliyor. O da şu: Reel videolarının maksimum süresi artık 90 saniye olacak. Bu değişiklikler pek çok kişi için önem arz eder iken, bazı kişiler için pek bir şey anlatmıyor. Ama  olsun durumlar biraz da bununla ilgili diyebiliriz. Geleneksel seçimlerin tamamında bu konuları görmek mümkün diyebiliriz. Profile tuttur özelliğinin en güncel hali bakalım ne zaman cihazlarda yayınlanmaya başlayacak. Bu konuyu merakla bekliyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...