İnstagram Gizlilik Hesap Görme Uygulamaları

İnstagram Gizlilik Hesap Görme Uygulamaları

Günümüzde her alanda İnstagram uygulamaları yer alıyor. Günden güne İnstagram kullanıcı sayısı artıyor. Ayrıca gündelik yaşamda büyük bir zaman dilimi İnstagram dünyasında yer alıyor. İnstagram alanda gizli hesap olma özelliği yer alıyor ve pek çok İnstagram kullanıcısı bu özelliği kullanmaktadır. İnstagram hesabı gizli olduğu zaman ise; hesabın onayı olmadan hesap içindeki paylaşımlar görülmemektedir. Bu yüzden de günümüzde çeşitli instagram gizlilik hesap görme uygulamaları oluşmuştur. Bu uygulama çeşitleri ile gizlice İnstagram hesaplarında stalk yapılabilir. Fakat kötü amaçlı yapılan stalk çeşitleri şirketler tarafından müdahale edilir. Genel olarak günümüzde en çok tercih edilen uygulama çeşitlerinden birkaçı şunlardır;

GHOSTY

Günümüzde hem android hem de İos kullanıcılarına hitap eden bir İnstagram gizlilik hesap görme yöntemi uygulamalarındandır. Temel özellikleri arasında GHOSTY uygulamasının pratik olarak kurulumu yer alır. Böylece kısa sürede uygulama kullanılabilir haline geliyor. Ghosty uygulaması ile yapılan işlemler şunlardır;

  • Profil fotoğrafı büyütme
  • Fotoğraf indirme
  • İnstagram profili takip eden hesapları görüntüleme
  • Profili gizli olarak görüntüleme
  • Video indirme
  • İnstagram profilin takip ettiği hesapları görüntüleme

Postegro

Gizli İnstagram profilleri her zaman için daha çok merak edilir. Özelliklede son zamanlarda dikkat çekmek için sıklıkla İnstagram hesapları gizli hesap olarak kullanılıyor. Günümüzde en etkili instagram gizlilik hesap görme uygulamalarından biriside Postegro uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için öncelikli olarak Postergo uygulaması indirilir. Ardından gerekli olan kullanıcı bilgi çeşitleri ile giriş sağlanır. Giriş işlemlerinden sonra gizli olarak bakmak istediğiniz instagram hesabının bilgileri yazılır ve aranır. En son hesap göster işlemi ile instagram hesabına bakabilirsiniz.

Lili

Genel olarak Postegro kullanıcıları alternetif olarak Lili uygulaması oluşturuldu. Postergo uygulamasına benzer kullanım özelliklerine sahiptir. Sadece biraz daha bait kullanıcı odaklı bir uygulamadır. Instagram gizlilik hesapları görme çeşitleri için ideal uygulamalar listesinde yer alır.

SCOUT

Genel olarak SCOUT uygulaması gizli instagram hesapları görüntüleme ve paylaşımları ile kaydetme özellikleriyle sürekli tercih edilir. Gizli olarak instagram hesaplarındaki paylaşımları görme ve HD olarak kayıt etme özelliğine sahiptir. Ayrıca yorumları ve beğenen hesapları görebilme özelliğini de sunmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...