İnstagram Gizli Hesaplara Bakma Nedir?

Secretle giriş instagram gizli hesaplara bakma çeşitli amaçlarla görünmeyen hesapları görmeniz için kolaylık sağlar. Birkaç adımı takip ederek başkalarına kapalı durumdaki hesapları bulabilirsiniz. Profil incelemesini yapmanız size çeşitli biçimlerde artı sağlayacaktır.

İnstagram Gizli Hikaye Görme Nasıl Yapılır?

İnstagram gizli hikaye görme işlemini yapmanız için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Uygulamaya giriş yapılır.
  • İnstagram şifreniz ve kullanıcı isminizle kendi gizli profilleri görüntüle kısmına girerek sağ kısımdaki kilit bölümüne tıklamanız gerekmektedir.
  • Görmek istediğiniz profilin fotoğrafı üzerine tıkladığınızda direkt olarak görüntü oluşacaktır.
  • Hikayeler kısmından da bakmak istediklerinize bakabilirsiniz.
  • Listeler hallinde profillerden seçimlerinizi yapabilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesaplara Bakma Limiti Ne Kadar?

Gizli ınstagram hesapları nasıl görülür sorunuz için günlük olarak en fazla 3 tane hesap hakkınız bulunmaktadır. Bu uyarıyı sayfa üzerindeki açılır pencereden de bulabilirsiniz. Günlük 3 tane bakma ihtiyacı yeterli olabilir ancak size yeterli gelmediyse alternatif çözümlere de ulaşabilirsiniz. Uygulama kullanmak istemediğinizde alternatif yöntem olarak profillerinizin yedeklenmesi, ek hesap açmanız gibi seçenekler vardır. İki üç kere gizli hesaptan bakma hakkınız olacaktır.

Postegro Profile Gizli Bakma Uygulaması Nedir?

İnstagram gizli hesap arayışınız için uygulamayla yanıt bulabilirsiniz. Postegro 2021-2022 yılı fark etmeksizin indirme işlemini yapabilirsiniz.  Güncellemeleri de takip ederek uygulamadan gizli hesapları takip edebilirsiniz. Hesapların niteliği hakkında bilgi alabildiğiniz çözümlerden biridir. Benzer mantıkla kurulan başka takip uygulamalarını inceleyerek kullanabilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesapların Takipçilerini Görme Nedir?

Bestwhozi uygulaması başka bir hesap takip aracı olarak dikkat çekmektedir. Gizli hesap görüntülemede bu uygulamayı indirmeniz halinde aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz:

  • Öncelikle siteye giriş yapmanız gerekiyor, bestwhozi.com adresine giriş ve kullanıcı bilgileri doldurulmalıdır.
  • Hangi kişinin hesabını görmek istediğinizi netleştirin.
  • İnstagram üzerindeki gizli hesap gör bölümünü işaretleyin.
  • İnstagram profil bakma ayarlarında video, gönderiler ve hikayeler görülebilir.
  • Takipten çıkanları da burada bulabilirsiniz.

Gizli bölümden girmiş olduğunuz hesapların içeriklerinde takipçileri inceleyebilirsiniz. Kapalı veya açık hesaplarda bu durumun değiştiğini fark edersiniz. Kapalı hesapların takipçileri de bulunmayacaktır. Açık hesapların da durumlarını hikaye ve diğer ayrıntılarını bulabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...