İnstagram Beğenileri Görme Nedir?

İnstagram Beğenileri Görme Nedir?

İnstagram beğenileri görme  profilinizde gelmiş durumdaki beğenileri görüntüleyebilmeniz anlamına gelmektedir. Beğeni içeriğini, kimlerin paylaşımlarınızı beğendiğini sayfanıza giriş yaptığınızda bulabilirsiniz.  Beğenileri kendiniz görebilir veya başkalarına beğeni gönderdiklerinizi takip edebilirsiniz. Bazen kendi farklı hesaplarınızda beğenileri de kontrol edebilirsiniz.

İş hesapları ve kişisel hesaplarınız ayrıysa instagram beğeni görme durumunu kendi kendinize takip edebilirsiniz.

Instagramda Beğendiğim Şeyleri Gizlemek Nasıl Yapılır?

Beğenileri görüntülemeniz haricinde kendi beğendiklerinizi gizlemek isteyebilirsiniz. Bunun nasıl yapıldığını merak ediyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Öncelikle İnstagram hesabınıza giriş yapın
  • Beğeni sayısını gizlemek istediğiniz hangi gönderi varsa, üzerine gelerek üç noktaya dokunun
  • Karşınıza menü çıkacaktır ve burada “Beğenme Sayısını Gizle” kısmına dokunarak işlemi tamamlayın.
  • Başka kişilerin kaç beğeni geldiğini görmesini bu sayede engellemiş olursunuz.

İnstagramda Beğeni Gizleme Neden Önemlidir?

İnstagramda beğeni gizleme isteğiniz beğeni görüntülenmesini istemediğiniz anlarda olabilir. Örneğin bir gönderinizin değerlendirilmesinde beğeni kriteri hoşunuza gitmeyecektir. İşletmenizin bire ürününde değerlendirmeleri bu şekilde görüntülemek istemediğinizde birkaç adımla işlem tamamlanabilir.

Gizlilik konusunda merak edilen bir konuyu daha açıklamak faydalı olabilir. Instagramda beğenip geri alınca bildirim alma konusunda sorularınız olabilir. Beğendiğiniz bir paylaşımı geri çekince genellikle karşıya bildirim çoktan gitmiş olacaktır. Bazı durumlarda kimin beğeni yaptığı belli olmayabilir, sadece beğeni var şeklinde boş bildirim de olabilir.

Instagramda Beğendiğim Fotoğrafları Kimler Görebilir?

İnstagram fotoğrafları beğendiğiniz anda başkaları tarafından görüntülenebilmektedir. Fakat herkes bunu göremediği için sadece onaylı takipçileriniz bu beğenileri bulabilir. Gönderilerinizin gizlilik durumuna göre beğenilen beğenilmeyen paylaşımlar diğerlerine yansıyacaktır. Herkese açık olan durumdaki fotoğraflardaki beğenileriniz diğerleri tarafından görünecektir.

Instagram Beğeni Sayısı Neden Düşer?

Instagram beğenilerinin düşme nedenlerini merak ediyor olabilirsiniz. Bu durumun çeşitli nedenleri vardır. Örneğin takipçi sayınızın kaybına neden olacak antipatik paylaşımlar olabilir. Beğeni sayısını otomatik azaltan bir durum vardır.

İnstagram beğenilerinin normale göre azalmasında hesabınızda bazı ayarları değiştirmiş olmanız etkili olabilir. Herkese açık olan bir paylaşımın sınırlandırılması instagram beğeni sayısı açısından azaltıcı etki yapacaktır.

İnstagram beğeni sayısı artışını görsellere ve konsept paylaşımlara göre değiştirebilirsiniz. Bazı durumlarda gölge banlama durumuna da maruz kalabileceğinizi unutmamalısınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...