İngilizce Türkçe Tercüme- Okeanos Tercüme Bürosu

Kurulduğu ilk günden itibaren çeviri alanındaki tecrübelerini geliştirerek büyüyen bir endüstrinin parçası olan Okeanos Tercüme Hizmetleri, zaman içerisinde hizmet kapsamındaki çeşitlilikler ile saygın tercüme büroları arasında yer almayı başarmıştır. İngilizce, Almanca, Fransızca gibi Avrupa sektörel dillerinin yanı sıra Arapça, Farsça gibi Orta Doğu yaygın dillerinde de profesyonel çeviri hizmetlerini her gün bir kademe ileriye taşımıştır. Günümüzde az konuşulan dillerde ve yerel lehçelerde dahi tercüme hizmeti sağlayan büromuz, dinamik ve yetkin bir tercüme kadrosuna sahiptir. İngilizce Türkçe tercüme hizmetlerinden başlayarak yerelleştirme, yaratıcı yazım ve deşifre alanlarında da kaliteli bir süreç sunan Okeanos Tercüme Bürosu, fark yaratan çeviri seçenekleri ile sizlerle…

 

İngilizce Tercüme

 

EN 15038 Tercüme Kalite Standartları çerçevesinde farklı dillerde tercüme hizmeti sunan Okeanos, İngilizce Türkçe tercüme kombinasyonlarında da çeviri dosyalarını uzman proje yöneticileri ile planlayarak titizlikle tamamlıyor. İngilizce çeviri projelerinde bir dünya dili olması ve İngiltere, Kanada, Amerika ve Avusturalya lehçeleri ile farklılaşması neticesinde hedef kitleye yönelik ve talep edilen formda çeviriler sunuyoruz. Ana dil konuşan ve ana dil seviyesindeki İngilizce tercümanlarımızı, teknik alanlardaki uzmanlıkları sayesinde çeşitli çeviri projelerinde görevlendirerek her alanın kendi terminolojik birikiminde bir ürün ortaya çıkarıyoruz. Okeanos Tercüme, geniş tercüman ağı sayesinde İngilizce çeviri çalışmalarını hızlı tercüme çözümleri ile buluşturuyor ve düzenli dönüt imkânı sağlıyor. İngilizce tercüme içeriklerimiz mahkeme çevirileri, ticari anlaşmalar, belge çevirisi, vize tercümesi ve diğer alanlara değin uzanarak geniş bir çeviri skalası sergiliyor. İngilizce Türkçe tercüme ihtiyaçlarınızda Okeanos Tercüme Bürosu kapsamlı seçenekleri ile karşılık veriyor.

 

Arapça Tercüme

 

Birleşmiş Milletler resmi dillerinden biri olarak yaygın şekilde konuşulan Arapça, şu anda birçok ülkenin ana dili ve bazı ülkelerin de ikinci dili olarak kullanılmaktadır. 30 farklı lehçeye sahip olmasına rağmen Okeanos Tercüme Bürosu, birçok lehçede Arapça Türkçe tercüme hizmeti sağlamaktadır. Okeanos Tercüme, yazılı Arapça tercüme hizmetlerine ek olarak sözlü Arapça çeviri avantajlarını da beraberinde getirmektedir. Arapça ardıl tercüme ve simultane tercüme olarak verilen çeviri hizmeti, yıllardır birçok Okeanos müşterisinin memnuniyeti ile karşılaşmıştır. Her gün özellikle de Orta Doğu ve çevresinde artan kullanımı ile Arapça dili gittikçe önem kazanmaktadır. Güvenilir Arapça tercüme fırsatları sunarak ön plana çıkan Okeanos, Yeminli Arapça çeviri, akademik çeviri, Noter onaylı tercüme ve daha birçok metin türünde uygun fiyat seçenekleri tanımaktadır.

 

Almanca Tercüme

 

Yaklaşık 220 milyon kişinin konuşmakta olduğu Almanca, Avrupa Birliği’nin de en fazla kullanılan dilidir. Almanya’nın gelişmiş endüstri çalışmaları ve uluslararası ilişkileri, çeviri sektörünün de en fazla tercih edilen tercüme dillerinden biri olmasını sağlamıştır. Şişli Perpa’da bulunan ofisi ile kurulduğu ilk günden beri Almanca dilinde çeviri hizmeti veren Okeanos Tercüme, yazılı çeviriye ilaveten Almanca Türkçe yerelleştirme, deşifre ve sözlü tercüme opsiyonlarını da sunar. Almanca konuşan ülkelerin birçoğunda uluslararası pazarlardaki yoğun iş hacmi ile yerelleştirme, üst düzeyde gözetilmektedir. Bu durumda ise Türkçe Almanca web sitesi çevirileri, uygulama ve e-ticaret çevirisi gibi yeni alanlar popülerlik kazanmaktadır. IT alanlarında tecrübe sahibi Almanca tercümanları ile Okeanos çeviri pratik tercüme süreçleri sunarak %100 memnuniyet garantisi vermektedir.

 

Fransızca Tercüme

 

Bugünlerde İngilizce denildiğinde herkesin aklında oluşan köprü dil kavramı, bir zamanlar Fransızca dili için geçerliydi. Hâlâ Avrupa Birliği’nin en fazla konuşulan dillerinden biri olmasına rağmen Fransızca, bir dönemin lingua franca dili olarak kullanılmıştır. Fransa dışında Kanada gibi büyük ülkelerin de resmi dil olarak kullanılan Fransızca, tercüme sektörünün mihenk taşı olan dillerinden biri olarak yerini alır. Okeanos Tercüme Bürosu, Fransızca Türkçe tercüme seçeneklerinde geniş bir yelpaze sunarak vize tercümesi, edebi çeviri, sözlü tercüme gibi birçok alanda kaliteli hizmet vermektedir. Fransızca tercümanları ve redaktörlerini özenle seçen büromuz, süreç içerisinde müşteriler ile verimli ve yapıcı diyaloglarda bulunarak projenin tam olarak istendiği şekilde teslim edilmesini sağlar. Fransızca Türkçe çeviri dosyalarınızda siz de Okeanos Tercüme Bürosu farkını keşfedin.

 

Tercüme Bürosu

 

Yurt içi ve yurt dışı çeviri seçenekleri ile uzman, güvenilir ve teknoloji dostu bir tercüme bürosu ile çalışmaya ne dersiniz? Okeanos Tercüme bürosu, uluslararası platformlara uzanan deneyimi ve kalite standartları ile bütçenizi korumanın yanı sıra zaman ve kullanışlılık kriterlerinde de sizleri maksimum memnuniyete ulaştırıyor. 50’den fazla dilde sunduğumuz tercüme hizmetlerinde hedef kültürün inceliklerini göz önünde bulundururken terim sınırlamalarına özenle dikkat ediyoruz. Çeviri projesinin aşamalarında talep doğrultusunda ilerleme durumunu müşterilerimiz ile paylaşarak karşılıklı güven ortamını baştan oluşturuyoruz. Her çeviri projesi tamamlandığında dönütler neticesinde büromuzu geliştiriyor ve yeni hedefler belirliyoruz. İngilizce, Arapça, İspanyolca, Çince ve daha birçok farklı dil ailesi üyelerini donanımlı tercümanlarımızın birikimi ile buluşturuyoruz.

 

Noter Yeminli Tercüme

 

Noter tasdikli çeviri, resmî belgelerde ihtiyaç duyulan ve yalnızca yeminli tercümanlar tarafından yapılan bir tercüme türüdür. Noter onaylı çeviri hizmeti almak istediğinizde profesyonel bir tercüme bürosu ile anlaşmak birçok prosedürü ve zorluğu kolaylıkla atlatmanızı sağlar. Okeanos Tercüme Bürosu bünyesinde çalışan farklı dildeki yeminli tercümanlar, çeviri işlemini tamamladıktan sonra yemin zaptını kullanır ve belgeyi onaylar. Sonrasında ise çevirmenin bağlı olduğu Noter, belgeyi tasdikler ve böylece Noter Yeminli Tercüme işlemi tamamlanmış olur. Bu çeviri türleri arasında ruhsat çevirisi, gümrük çevirisi, vasiyetname çevirisi ya da sabıka kaydı çevirisi gibi devlet hükmünde hususi belgeler yer almaktadır.

 

Yeminli Tercüme Bürosu

 

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme Bürosu; denetim çevirisi, evlilik cüzdanı çevirisi, diploma çevirisi, vergi levhası tercümesi ve daha birçok resmî belge üzerinde Yeminli Tercüme hizmeti vermektedir. Çeşitli dillerde sunduğu Yeminli Tercüme avantajları ve cazip fiyat seçenekleri sayesinde en fazla tercih edilen tercüme büroları arasında yer almaktadır. Kaynak metin iletildikten sonra uzman tercümanlara teslim edilerek başlayan çeviri süreci, redaktör kontrolleri ve tasdikleme işlemleri ardından müşterilere iletilir. Acil tercüme ve hızlı çeviri imkanları da sunan Okeanos, nitelikli çevirmenleri sayesinde çıkan çeviri metinde daima başarılı bir sonuç almaktadır. Kalite kontrol aşamalarındaki hassasiyeti ve iletişim kanallarındaki aktif dönüşleri neticesinde referansları tarafından sık sık takdir edilen büromuz, yeni projeleri her daim sabırsızlıkla bekler.

 

Noter Onaylı Tercüme, Yeminli Tercüme, Sözlü Çeviri ve Yerelleştirme gibi farklı hizmetlerimizden deneyimli tercümanlarımız eşliğinde bir yolculuğa çıkmak için sizleri de bekliyoruz.

 

Çeviri talepleriniz ve detaylı bilgi için bizlere [email protected] mail adresimizden veya 05539103132 numaralı GSM & WHATSAPP & TELEGRAM hattımızdan ulaşabilirsiniz…

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...