İmplant Diş Fiyatları

Diş sağlığı alanındaki tıbbi teknoloji gelişmeleri yapılacak tedavileri kolaylaştırırken hastalara farklı fiyat seçenekleri sağlıyor. İmplant diş fiyatları, gelişen teknolojiler sayesinde kullanılan yöntemlerle daha ekonomik seçenekler olarak sunulmaya başlamıştır. İmplant tedavilerinde fiyat belirlemeleri, kemik içi implant ve implant üzeri protez türlerine göre yapılıyor.

Randevu alan ve tedaviler için ön muayene olan hastalara, uygulanacak tedavi yöntemleri ve maliyetleri hakkında bilgi verilir. Her hasta bütçesine göre implant türleri arasından seçim yaparak tedavinin başlamasını sağlıyor.

İmplant Fiyatları Hesaplaması

İmplant diş tedavilerinde fiyat hesaplamalarında en önemli etken hekimin tecrübesidir. Profesyonel olarak verilen hizmetlerde hastalara implant diş fiyatları her zaman implant markalarına göre en uygun olarak verilir. Fiyat hesaplamalarını etkileyen hususlar arasında, implant markası, kalitesi, uygulanacak implant sayısı yer alıyor. Türk Diş Hekimler Birliği her yıl için implant diş fiyatları taban tarifesini belirliyor ve o fiyat altında olmamasını istiyor.

İmplant Fiyatları ve İmplant Tedavisi hakkında bilgi edinmek için; https://www.dentomega.com/izmir-implant/  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İmplant Diş Fiyatları Neden Farklıdır?

İmplant diş fiyatlarının farklı olduğunu gören hastalar, farklılık nedenlerini sorguluyor. İmplant tedavileri öncesinde verilen tüm hizmetler ve fiyatları hakkında bilgilendirme yapılıyor.

İmplant diş fiyatlarının farklı olmasının nedenleri, hastanın eksik diş sayısı ve yapılacak implant sayısına, implantın markasına göre değişiyor. İmplant fiyatları her yıl güncelleniyor ve implant üretici firmaların belirledikleri fiyatlara göre hesaplanıyor.

Tüm hastalar için kaliteli implant malzemeleri kullanarak uzun ömürlü olmasını sağlanıyor. Hastalar için özel fiyat hesaplaması yapılarak hizmetlerden daha ekonomik şartlarla faydalanmaları sağlanıyor.

İmplant Çeşitleri Nelerdir?

İmplant diş fiyatlarını etkileyen en önemli etkenlerden birisi kullanılacak implant çeşididir. Hastanın çene kemiği ve dokusuna en uygun olan implant türü belirlenir ve tedavide kullanılır. En çok kullanılan ve kaliteli olduğu bilinen implant çeşitleri şunlardır.

  • Subperiostal implantlar,
  • Endostal implantlar,
  • Transmandibular implantlar,
  • Endodontik stabilizatörler,
  • İntramukozal insert,

İmplant çeşitleri, hastanın diş kökleri yapılarına göre belirlenir ve fiyat seçeneklerine göre hastanın seçim yapması sağlanır.

İmplant Tedavileri Pahalı Mı?

Diş hastalıkları ve diş eksikliği sorunu yaşayan hastalar, implant tedavilerinin pahalı olduğunu düşünmekte ve çoğu zaman tedavileri ertelemektedir. İmplant tedavisi fiyatları pahalı gibi görünse de uzun yıllar sorunsuz kullanım sağladığı düşünüldüğünde en ekonomik diş tedavi yöntemi olduğu görülür.

Hastanın diş sorunlarına ve kullanılacak implant markalarına göre her zaman en uygun fiyat seçenekleri sunularak, tedavinin uygun maliyetli yapılması sağlanıyor. Fiyatlar ve tedavi süreci hakkında yapılan bilgilendirmelerle implant tedavilerinin sağlayacağı tüm avantajlar anlatılıyor.

İmplant Markasının Fiyatlara Etkisi

İmplant üreticisi firmaların her birisi farklı teknolojilerle üretim yapıyor. Her markanın kalite ve özellik farklılıkları vardır. İmplant markası fiyatları etkiliyor ve üretici firmanın belirlemiş olduğu üretim politikasına göre tedavi fiyatları belirleniyor.

Sağlıklı ve kalıcı dişlere sahip olabilmek için kaliteli markaların ürünlerini tercih etmek önemlidir. İmplant üstü protez tedavilerinde dünya genelinde kullanılan en kaliteli implant çeşitleri kullanılarak hastalar tedavi ediliyor. Tüm hastaların tedavi sonrası memnuniyeti her zaman en üst seviyede tutuluyor.

Tek Diş İmplant Fiyatları

Hastalar için implant diş fiyatları hesaplamaları yapılırken implant sayısı göz önünde bulunduruluyor. Tek diş implant tedavilerinde kullanılacak olan implant markasına göre ortalama fiyatlar 2200 TL ile 3700 TL arasında değişiyor.

Normal implant ile mini dental implant fiyatları da birbirinden farklıdır. Mini dental implantlar daha küçük çaplı ve geçici olarak yapıldığı için daha uygun maliyetlidir. Hastaların ön muayeneleri yapılırken kaç diş için implant yapılacağı tespit ediliyor ve sayıya göre fiyat hesaplaması yapılıyor.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...