Her Mevsim Sigorta: Tüm Sigortalar İçin Güvenilir Partneriniz

Her Mevsim Sigorta acenteliği 2015 yılında Esra Sarıgül ve Bürhan Sarıgül tarafından İstanbul Bakırköy’de kurulmuştur. Kurulduğu ilk günden beri kişilere hem sağlık alanında hem de maddi değerler alanında güvence sağlamakta.

Hayat şartları her zaman çok zordu, gün geçtikçe zorluklar değişti ama hiçbir zaman azalmadı. Bu zor hayat şartları içinde risklere her zaman hazırlıklı olunması gerekir çünkü hayat risklerle doludur. Kapıdan çıkmanıza bile gerek yoktur. Evinizde, yolda, işte, eğlenirken ya da spor yaparken her zaman risklerle iç içe yaşarız.

Peki, risklere nasıl hazırlıklı olabilirsiniz? İşte bu sorunun cevabını Her Mevsim Sigorta olarak biz veriyoruz. Zorunlu yapılan hiçbir sigorta risklerinizi tam olarak üstlenmez ve maddi hasarlı durumlarda kusurlu çıktığınız takdirde sizin zararınızı da hiç karşılamaz. Sağlık harcamalarında ise asgari bir destek sağlarken tam bir destek yine sağlamaz.

Bu tür durumlarda sizi güvenceye alacak bir sigortanız yok ise; kaliteli bir sağlık hizmeti alamadığınız gibi, sizin kusurlu bulunduğunuz durumda ciddi maddi zararlara uğrayacağınız kesindir. Çoğu zaman bu maddi zararlar tekrar yerine koyamayacağımız bedellerle karşımıza çıkabilir.

Maddi değeri olan varlıklarımız kolay elde edilmedi, bunlara sahip olabilmek için ne kadar çok çalıştınız, belki de pek çok diğer ihtiyaçlarınızda tasarrufa giderek zor zahmet edindiğiniz birikimlerle aldınız. Ancak burada zor kazanılan şeylerin zor kaybedileceği gibi doğru orantılı bir denge yoktur.

İhtiyacınız olan her sigorta acente danışmanları tarafından size anlatılarak; limitleri ve kapsamlar üzerinde çalışılarak size ve bütçenize uygun bir paket oluşturmanız mümkündür. Bu şekilde riskleri minimize edebilir ve tekrar yerine konulamaz bir değer olmaktan çıkarabilirsiniz.

Sağlığımız gibi maddi değerlerimizde kolayca kaybedilebilir.

Neden Sigorta Yaptırmalı ve Ne gibi Faydalar Sunar

Öncelikle sigortanın ne anlama geldiğini anlamak gerekir. Sigorta, hayat sigortaları ve maddi değerleri olan mallar için yapılan sigorta türü olarak ikiye ayrılır. Hayat sigortalarında kişilerin yaşam kalitelerinin artırılması üzerine teminatlar sunulur. Maddi değeri olan mallarımız için yaptırdığımız sigorta ise bu değerlerimize gelen zararların tazmini yönündedir.

Hayatta öngörülebilir risklerden daha fazla öngörülemeyen riskler vardır. Bir deprem hiçbir zaman öngörülebilir değildir ya da başınıza gelebilecek bir kaza; ben bu yıl kaza yapabilirim diye ön görülemez. Bunlar her an başımıza gelebilecek şeylerdir. İşte bu nedenle her zaman hazırlıklı olmalı ve sağlığımızda mallarımızda Her Mevsim Sigorta acenteliğinin uzman önerileriyle güvence altına alınmalıdır.

Zorunlu sağlık sigortaları kapsam olarak çok geniş değildir. Pek çok sağlık giderini yeterince karşılamadığı gibi bazı giderlere ise hiç katkıda bulunmaz. Bu tür durumlarda ya ihtiyacınız olan hizmeti alamazsınız ya da kısıtlı bir tedavi ile iyileşmeyi umut edersiniz. Ayrıca bu hizmetleri alırken umduğunuz kaliteyi bulmak konusunda da beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.

Her Mevsim Sigorta’nın sunduğu Özel sağlık sigortası ile poliçeniz kapsamındaki teminatlardan tam olarak faydalanır, kaliteli hizmet alır ve maddi olarak da yıpranmazsınız. Özellikle allianz tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Çoğu kişi arabasına kasko yaptırırken o arabayı almak için emek veren, birikim yapan kişi olan kendisini arabası kadar düşünmez. Unutulmamalıdır ki her değer sağlıklı iken size fayda sağlayabilir.

Aylarca hatta yıllarca çalışıp dişinizden tırnağınızdan artırıp biriktirip edindiğiniz birikimle edindiğiniz değerleri de yaptığınız ufacık bir dikkatsizlikle bile ne kadar çabuk ve kolay kaybedebileceğinizi unutmayın.

Her Mevsim Sigorta, geniş seçenekleri ile hem sağlığınızı hem de maddi değerlerinizi güvenceye almanızı sağlayarak sizi geleceğe daha güvenli adımlar atmanızı sağlar. Sigorta ile güvenceye aldığınız değerlerin kaybedilmesi endişesini yaşamazsınız. Satış sonrasında sağladığı kaliteli desteği ile hiçbir zaman yalnız kalmazsınız. Ayrıca yenileme tarihlerini sizin yerinize takip ederek güvence dışı kalma riskinizi de sizin yerinize takip eder.

Kimler Sigorta Yaptırabilir

Sigorta yaptırabilmek için 18 yaşından büyük olmanız ve seçeceğiniz sağlık sigortasının belirlediği yaş sınırının altında olmanız gereklidir. Bu yaş sınırlandırmaları güvence altına alacağınız pakete göre değişkenlik gösterebilir. Ayrıca bazı sağlık sigortalarından faydalanabilmek için poliçelerinde belirtilen şartlara uygunluk gerektirebilir. Herhangi bir vatandaşlık sınırlandırması yoktur.

Sigorta Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli

Her şeyden önemlisi sigortanızın kapsamını ve neleri güvence altına aldığını neleri kapsamadığını ve teminat limitlerini iyi anlamalısınız. Poliçeniz de yazan maddeleri ve kişiye özel şartname maddelerini iyice okumalı ve anlamalısınız. Örneğin seyahat sağlık sigortası yaptırırken kapsamının ne olduğu gibi konular önem arz ediyor. Ek teminat ve avantajlar konusunda da bilgi sahibi olmanız poliçenizden azami faydalanmanıza yardımcı olacaktır. Bu daha sonrasında yaşanabilecek pek çok sorunun çözümü olacaktır.

Her Mevsim Sigorta, olarak hayat kalitenizi artırmak ve değerlerinizi güvence altına almak için her zaman hazır beklemekteyiz. İster bizzat ofisimize gelin ister bizi arayın isterseniz de sitemiz üzerinden bize mesaj bırakın biz sizi arayalım ve sizi merak ettiğiniz tüm konularda bilgilendirelim.

Hayat riske atmaya gelmez sizde kendinizi, sevdiklerinizi ve maddi değerlerinizi güvence altına almak ve geleceğe daha emin adımlarla yürümek için hemen bizimle iletişime geçip sigortacılıktaki farkı hissedin: https://hermevsimsigorta.com.tr/

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...