Her Evde Bulunan 10 Nostaljik Parfüm

Her Evde Bulunan 10 Nostaljik Parfüm kokular daima hafızamızda yer edinirler. Sizler de hafızalara kazınan unutulmayan kokularıyla nostaljik parfümleri hatırlamak için makalemizi okumalısınız.

Unutulmayan Kokularıyla Bir Dönem Her Evde Bulunan 10 Nostaljik Parfüm

Unutulmayan kokularıyla nostaljik parfümler, bir dönem her evde mutlaka bulunan ve geçmişi anmak isteyenlerin hatırlamak istediği ürünlerdir. İnsanları koku hafızaları olduğunu biliyoruz. Parfümler veya kokular bize bazı kişileri hatırlatabileceği gibi bazı dönemleri, yaşantımızı da hatırlatabilir. Peki, unutulmayan kokularıyla bir dönem her evde mutlaka bulunan nostaljik parfümler nelerdir?

Nostaljik parfümler, sizi geçmişe götüren kokulardır. Bu parfümleri bir dönem ailenizin üyelerinden birinin ya sizin kullanmış olmanız muhtemeldir. Eskiden üretilen bu nostaljik parfümler arasında hala üretimi devam edenler bulunmaktadır. Bu parfümleri tekrar koklamak, kokuları ile geçmişe gitmek isteyenler için 10 nostaljik parfümü derledik.

1- Belissima

Günümüzde hala üretimi devam eden nostaljik parfümlerdendir. Ağır bir kokuya sahip olsa da bir dönem tüm annelerin tercih ettiği bir üründür. Bu nostaljik koku çoğu kadının vazgeçemediği bir koku olarak yer edinmiştir.

2- Old Spice

Unutulmayan reklamı ile Old Spice markası bir dönemin vazgeçilmez bir parfümüydü. Günümüzde de hala üretimini sürdüren bir markadır.

3- Jagler

Tam bir baba parfümü olarak adlandırabileceğimiz Jagler döneminin farklı kokularındandır. Baharatlı bir kokuya sahip olması sebebiyle ilgi görmüştür. Hala üretimini sürdüren bir markadır.

4- Viva Cappio

Çoğunlukla anneler tarafından tercih edilen bir özel gün parfümü olarak tarif edilebilir. Şişesi ile de oldukça dikkat çeken bir markadır

5- First Class

Bir dönem keskin kokusuyla erkek parfümlerin arasında en çok tercih edilen parfümlerdendir.

6- Rebul

Günümüzde hala üretimini devam ettiren bir marka olsa da 90’lı yıllarda oldukça popüler olan bir markadır. O dönemki erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yerini almıştır

7- Pino Silvestre

Tam olarak bir baba parfümü olduğunu söyleyebiliriz. Çam ağacına benzeyen şişesiyle çam ağacı kokularını tam olarak hissedebileceğiniz bir parfümdür

8- Snob

Reklamı ile oldukça ilgi gören başka bir parfüm markasıdır. Yoğun bir kokuya sahip olmasına rağmen ilgi çekmiştir

9- Impulse

Bir dönem tüm genç kızların tercih etmiş olduğu unutulmaz bir parfümdür

10-Verdure

Unutulmayan eski parfümler arasında yerini alan bir markadır. Genellikle yeşil renkli olanı tercih edilmiştir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...