Gümüş suyu nasıl yapılır

Gümüş suyu nasıl yapılır? işte Gerekli Gerekli Malzemeler listesi

Gümüş suyu nasıl yapılır çok kişi tarafından merak edilir. Antibiyotiğe ihtiyacınız varsa veya antibiyotik eksikliğiniz varsa, gümüş suyu kullanın. Antibiyotiklerden en büyük farkı tamamen doğal olmaları ve herhangi bir yan etkisinin olmamasıdır. Malzemeye bağlı olarak evde kolayca gümüş suyu yapabilirsiniz.

Gümüş Suyu Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

Gümüş suyu bir antibiyotik görevi görür ve insan sağlığına çok faydalıdır. Bu nedenle günümüzde en çok çalışılan konulardan biridir. Evde gümüş suyu nasıl yapılır? Ancak gümüş suyu elde edebilmek için aşağıdaki malzemelerin tamamen arıtılması gerekir.

  • Gümüş çubuklar.

  • 1 Isıya dayanıklı cam.

  • Saf su (0,00 ppm olmalıdır).

  • 1 karton kollar.

  • Manyetik balık.

  • Manyetik karıştırıcı.

  • Ayarlanabilir adaptör veya güç kaynağı (32 volt 400mA ile 600mA arasında olmalıdır).

 Gümüş Suyu Nasıl Yapılır?

Günümüzde gümüş suyu nasıl yapılır? Oldukça merak edilir. Birçok alanda kullanılmaktadır. Gümüş suyunu evde birçok yönden faydalı hale getirmek için gerekli malzemeleri hazırlamak gerekir. Ardından şunları yapabilirsiniz:

İlk olarak, bardağa saf su eklemeniz gerekir. Su ekledikten sonra ocağın altını açmanız ve bardağı ocağın üzerine yerleştirmeniz gerekiyor. Su 60 dereceye kadar ısıtıldıktan sonra fırından çıkarılmalıdır. Ardından manyetik karıştırıcıyı başka bir kaba koyup çalıştırmanız gerekiyor. manyetik karıştırıcıyı tutan kabın üst kapağını kapatıp üzerine sıcak su dolu kabı yerleştirmek gerekir. Balıklar manyetik olarak suya atılmalıdır.

Gümüş suyu nasıl yapılır Oraya atılan manyetik balık dönmeye başlar. Manyetik çubuğu mukavvanın üzerine yerleştirin ve kabın üstünü bu mukavva ile kapatın. Adaptöre Manyetik çubuk takılmalıdır. Çubuklardan biri negatife diğeri ise 400mA veya 600mA girişe bağlanmalıdır. Bu şekilde 4 veya 5 saat beklemeniz gerekiyor. Her saat başı temizlenmelidir. 4 veya 5 saat sonra su, gümüş suyu elde etmek için ince bir elekten süzülür.

Gümüş Suyu Ne İşe Yarar?

Gümüş suyu, başta hücre zarları olmak üzere birçok zararlı mikroorganizma ve bakteriye karşı koruyucu bir kalkan oluşturur. Bu nedenle anti bakteriyel ve antiseptik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Metabolik süreç sırasında bakteri üremesini de engeller. Mantarlar, virüslere ve viral enfeksiyonlara karşı antikor üretiminde önemli bir rol oynar. Bulaşıcı hastalıklarla savaşarak güçlü bir bağışıklık sistemi kazandıran gümüş su, içerdiği anti bakteriyel ve koruyucu katkı maddeleri ile sağlığa fayda sağlar.

Gümüş suyu nasıl yapılır Ayrıca yaraların iyileşmesine yardımcı olan gümüş suyunun sivilce gibi bazı cilt problemlerinde de etkili olduğu bilinmektedir. Vücudun kaşınması ve romatoid artrit gibi hastalıkların tedavisi için değerlendirilir. Öte yandan antioksidan özelliği sayesinde toksinlerin atılmasında mükemmel bir rol oynar. https://www.hizliresim.com/blog/ siteden bilgi alabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...