Gta 5 Silah Hilesi Nedir?

Gta 5 Silah Hilesi Nedir?

Gta 5 silah hilesi  yapmak oyun içinde birçok avantaj kazanmanızı sağlayabilir. Birkaç hile kodunu değerlendirerek avantajlarınızı değerlendirebilirsiniz. Silahla hile avantajını kullanırken oyunculara karşı üstünlük elde edersiniz. Düşmanlarınızı silahla daha hızlı şekilde öldürmeniz sağlanmaktadır. Silahlarınızda kullandığınız avantaj kodlarını kolayca oyun içinde uygulamanız mümkündür. Yani size kalan kodları uygulamak ve hemen faydalarını görmek olacaktır.

Gta 5 Silah Hilesi Nasıl Yapılır?

Gta 5 silah hilesi nasıl yapılır sorusuna gelince bazı kodları yazmanız gerekecektir:

  • GTA oyunu içerisinde HOTHANDS yazdığınızda yumruklarınızın patlayıcı hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • Ateşli mermiler kazanacağınız kod INCENDIARY  olarak geçerliliğini sürdürmektedir.
  • Tüm silahları almanızı sağlayan Gta 5 kodu TOOLUP olacaktır.
  • Can ve zırh barınızı doldurmak için TURTLE  yazmanız gerekecektir.
  • Patlayıcı mermi kazanmanız için HIGHEX  yazmanız gerekmektedir.
  • Bedavadan paraşüt almak istiyorsanız SKYDIVE yazarak bunu sağlayabilirsiniz.

Gta 5 Silah Hilesi Yapmak Bedava mı?

Gta 5 silah hilesi yapmak ücretsiz olarak yapabileceğiniz bir durumdur. Kodu yazmanız için bir uygulama vs. indirmeniz ve ödeme yapmanız gerekmemektedir. Bu açıdan kolayca ve ücretsiz olarak oyundaki üstünlüğünüzü sağlayabilirsiniz.

Görevlerinizi tamamlarken bedava kodların artılarını kullanmak size kazanç sağlamaktadır. İlerleyeceğiniz bir oyunda ek ödemeler olmaksızın GTA 5 oyunu artılarını kullanabilirsiniz. Yapacağınız hilelerden keyif almak için cihaz türlerine göre adımlarınızı takip etmeniz gerekebilir. Konuyla ilgili teknik destek alabilirsiniz.

Hikaye Modunda Gta 5 Hilesi Nasıl Oluyor?

Hikaye modunda hile yapmanız için belirtilen kelimeleri yazmanız gerekiyor. Sınırsız silah yapmanız veya diğer seçenekleri değerlendirmeniz hikaye modunda olacaktır. Yüksek performansınızın daha da artmasını sağlamak için oyun kurallarını ayrıca dikkate almalısınız.

Kodları Online Oyunda Kullanmak Mümkün mü?

Genel bir uyarı olarak gta 5 hileleri için oyun türüne göre bir işlem olması gerekmektedir. Yani online oyunda bu kodları yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde oyundan kovulma olasılığınız vardır.  Cihazlara yüklediğiniz oyunları sürdürürken kodları yazabilirsiniz.

Silah satın almak istemediğinizde, yeterli paranız olmaması hallerinde online olmayan oyunların içerisinde kodları kullanabilirsiniz. Oyunun kendi kodlarının kullanılması şehir içindeki mermi avantajınızı çoğaltacaktır. Oyunun kendisi de kolayca bazı avantajları sunmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...