Görüldü Olmadan Mesajlar Nasıl Okunur (Instagram)

Instagram severek kullanılan bir sosyal alandır. Paylaşım platformu olarak en sık tercih edilen sosyal ağlardan biri olan Instagram mesajlaşma açısından da oldukça kullanışlıdır. Görüldü atmadan mesaj okumak Instagram kullanıcıları için çok önemli bir özelliktir. Bazen karşı tarafın mesajlarının okusak bile bunun bilinmesini istemeyiz. Bazı durumlarda görüldü bilgisinin ulaşması sağlıklı olmamaktadır. İnsan hayatında her türlü şey olabilmektedir. Bir mesajın etkisi olumlu veya olumsuz şekilde ruh sağlığımızı etkileyebilmektedir. Bazen sakin kalmak adına mesaj bilgisinin karşı tarafa görünmemesi çok önemlidir. Okunan bir mesaja cevap vermemek karşı tarafından sinirlerini bozacağından bilginin kapatılması oldukça yararlı olacaktır.

Instagram Mesaj Görüldü Bilgisinin Kapatılması

Görüldü atmadan mesaj okumak için kullanım kapasitesini yükseltmektedir. Bazı kullanıcılar bu bilgiyi sürekli olarak kapatarak Instagram kullanımı gerçekleştirmektedir. Böylece mesajlaşmalarda okunmuş bilgisi düşmez. Aslında mesaj ayarlarında böyle bir ayar bulunmamaktadır. Ancak mesaj görüldü mesajını kapatacak yöntemler bulunmaktadır. Instagram üzerinde mesajların görülmemesi için küçük dokunuşlar yapılabilmektedir.

  • Görüldü atmadan mesaj okumak Instagram uygulamasında oldukça kolaydır. Bildirim ayarlarınızın açık olması Instagram uygulamasına girmeden mesajların okunmasını sağlamaktadır.
  • Eğer mesajlarınızın karşı tarafa görüldü olarak gitsin istemiyorsanız internet ayarlarınızı kapatarak mesajları direk olarak okuyabilirsiniz.
  • Instagram mesajlarının görüldü mesajını karşı taraf yansıtmamak için kişinin kısıtlanması çok mantıklıdır.

Görüldü Bilgisini Kısıtlayarak Kapat

Görüldü atmadan mesaj okumak Instagram için oldukça idealdir. Ancak bazı kullanıcılar ayar olmadığını düşündüğü için böle bir özellikten yararlanamamaktadır. Kişiler kısıtlanırsa bu özellik ön plana çıkabilmektedir. Mesajlarınızı görüldü bilgisinin ulaşmasını istemediğiniz kullanıcının profiline girerek kısıtlanmasını sağlayabilirsiniz. Kısıtla işlemi yaptıktan sonra mesaj bölümüne gelerek kişinin sayfasını yenileme yapabilirsiniz. Görüldü atmadan mesaj okumak Instagram sosyal ağında kullanabilmek için kısıtlanan kişinin mesajı istek bölümüne düşmesi gerekir. Görüldü mesajını karşı tarafa iletilmeden mesaj isteklerinden sağlanabilmektedir. Ancak kişi listenizde ise kesinlikle kısıtlanması gerekir. Aksi halde mesajlarını okumuş olduğunuzu anlayacaktır. Mesaj okuduğunuzun anlaşılmaması için en makul yol bildirimlerinizin açık olması ve mesaja tıklamadan yazılanı okumaktır. Mesajları okuma bilgisini karşı tarafa vermemek bazı durumlar içinde oldukça faydalı olacağından bu konuda bilgi sahibi olmak oldukça akıllıcadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...