Google VPN Fiyatları ve Detayları Nedir?

Google hizmetlerinden biri olan Google One içerisinde bir de VPN hizmetini ekleyerek günümüz şartları içerisinde Google VPN hizmetleri ile beraber ek hizmet sunuyor. Google VPN kaç para? VPN hakkında neler merak ediyorsanız, tüm sorularınıza yanıt vermek için bu rehberi hazırladık. Google VPN detayları ve fiyatları nasıl olacak?

Bundan böyle Google sayesinde, Google One uygulaması içerisinden dilediğiniz gibi VPN kullanabilir olacaksınız. Şu anda sadece kullanım yeri ABD’de olacaktır. ABD ülkesinde 2 TB Google One bulut depolama hizmeti alan kişiler, Android cihazlarında VPN hizmetini kullanabilir olacaklardır. Google, şu anda sadece bu planlamaya ve ABD’ye özel getirdi.

Önümüzdeki aylarla beraber artık VPN hizmetini birçok işletim sistemine de getirecek olan Google, iOS ve Android ile beraber masaüstü olarak da Windows ve Mac sürümlerine de getirecektir. Daha sonrasında da diğer ülkelere yayılmasıyla beraber VPN hizmetinden çok rahatlıkla faydalanabilir olacağınız gibi, aylık 9.99 ABD doları ile beraber yıllık 99 ABD doları gibi 2 TB Google One planı kullananlar için uygulanabilir bir hizmet olacaktır.

Google’ın önemle üzerine titrediği VPN hizmetleri içeriğinde ne tür içerikler var derseniz eğer şu bilgiler yer alacağa benziyor:

Google, sunacağı VPN hizmetiyle beraber temel amacı gizliliği sağlamaktır. Bunun için herhangi bir şekilde tarama etkinliği izlemek ya da kaydetmek gibi ve bunların satışı olması gibi bir işlem asla olmayacağını bildirir.

Herhangi bir şekilde VPN kullanımı doğrultusunda, hiç kimse kimliğinizi online şekilde tespit edemez. Bu sayede kimliğinizi, gizlilik ve güvenlik durumu çerçevesinde gizlemek istediğinizde VPN’i kullanmanız her zaman yararınıza olacaktır.

VPN ile beraber şifrelenen tüm yapı sayesinde, gizli bir bağlantı açmak istediğinizde içerikleri açabilir, indirebilir ya da içeriklere göz atabilir olacaksınız. Güvenli olmayan herhangi bir ağ üzerinde, bilgisayar hacker kişilerle alakalı olarak kendiniz korumuş olabilirsiniz. Böylelikle internette IP adresinizi gizlemek istediğiniz her yerde konumunuz dahi izlenebilir olmayacağı gibi hem konum hem de IP adresinizi gizlemiş olacaksınız.

Uçtan uca sistemler bağımsız olarak denetlenmesiyle ilgili olarak VPN sistemlerinde istemci kitaplıkların doğrudan açık kaynak olması, denetlenebilir ve açık kaynak sayesinde de isteyen herkesin kendince düzenleyebilir olacağı şekilde kullanıma açık olmasını da sağlıyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...