Google Chrome Gizli Mod Açıkken Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Google Chrome gizli modda tarayıcı açıkken ekran görüntüsü almanız artık açık olacak ve izin verilecektir. Google Chrome kullanırken, web tarayıcıda gizli mod açık olduğunda tüm yaptığınız işlemler kayıt altında tutulmaz. Bununla beraber en iyi şekilde her kullanıcı, en iyi şekilde Android işletim sistemi telefonlarda Chrome gizli mod ekran görüntüsü alamıyorlar. Bunun nedeni kullanıcılar burada gizli mod işlem yaparken Chrome tarafından bu özellik kapalı durumda ve ekran görüntüsü almaya mobil tarafta izin vermiyor. Google tarafından bu işlemle ilgili olarak atağa giriş başladı ve Chrome gizli modda ekran görüntüsü alabileceğiniz özellik geliyor. Böylelikle Chrome’u gizli mod açıkken internet sitelerini gezdiğinizde, mobildeyken bile ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Chrome Gizli Modda Ekran Görüntüsü Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Google Chrome gizli mod seçeneği, Google Chrome tarayıcısını mobilde güncelledikten sonra yapabilirsiniz. Gizli mod seçeneğini ekran görüntüsü almak için, Android’e güncelleme gelmiş olması gerekiyor. Chrome gizli modda ekran görüntüsü alma modu açtıktan sonra, herhangi bir şekilde Chrome’da gizli modda ekran görüntüsü alma sorunu yaşıyorum durumu olmayacaktır. Tamamen bu sorunu ortadan kaldırmış olabileceksiniz.

Google Chrome’un gizli modu kullanılırken, web tarayıcısı üzerinde Android işletim sistemi telefonları kullanan kullanıcılar, bazı kullanıcı politikalarından dolayı ekran görüntüsü alamaz durumdaydı. Artık bu durum ortadan kaldırıldı. Google şirketi, internet kullanıcılarının talep ettiği bu konuyla ilgili olarak geliştirici ayarları menüsünden istediği gibi güncelleme yapacağını ve web tarayıcısı üzerinde büyük değişikliklerin olacağını duyurdu.

Google tarafından şu anda herkesçe kullanılabilir gizli ekran modunda ekran görüntüsü almaya izin vermese de, pek yakında güncelleme gelmesiyle beraber bu ve benzer birçok işlemler birkaç hafta içerisinde tamamlanacaktır. İnternet kullanıcıları tarafından sayfa ekran görüntüsünü alacak, hiçbir şekilde alternatif yola başvurmadan da işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Chrome Gizli Modda Ekran Görüntüsü Alma 

Google Chrome Android sürümü içinde web tarayıcısından direkt ekran görüntüsü almaya izin vermiyor. Bununla beraber yakın zamanda gelecek güncelleme ile beraber Google Play Store içerisinde ekran görüntüsü alabilecek, ekran kaydettme uygulamaları gerek kalmadan çok basit şekilde, Google Chrome menüsü üzerinden işlemleri yapabileceksiniz. Google, bu güncelleme ile ekran görüntüsü alma engelini de ortadan kaldırmış olacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...