Göbek Eriterek Sağlıklı Zayıflamak

Oturduğunuz yerden kilo vermenin pratik yolları.

Herkesin bildiği ama uygulamakta zorluk çektiği birçok rejim yöntemi bulunmakta hazırda. Ama bu diyet programları bizlerin tembelliği yüzünden çoğu zaman kısa sürede son bulmaktadır. Ama bu yüzden pes edip kilolarımızla yaşamak gibi bir zorunluluğumuz da yok aslında. Bu konuda günlük rutininizde uygulayacağımız yöntemlerle artık biz üşengeçler de kilo verebiliriz.

Yemeklerden önce en az bir bardak su.

Bu sayede vücudumuzun susuz kalmasını önlerken aynı zamanda yemekten önce içeceğimiz su iştahımızı bastıracak ve daha az yememize yardımcı olacaktır.

Taze meyve ve sebzeleri tüketin.

Bu sayede kurutulmuş gıdalardan alacağınız fazla kaloriler yerine aynı besin değerinde ve az kalorili taze gıdaları tüketin.

Abur cuburu kesin.

Biliyorum çok zor istediklerinizi yiyememek. Hepimiz tatlıları özellikle de çikolata yı çok severiz. Bu yüzden yapılacak en iyi şey bitter çikolatayı tercih etmek. Normal çikolatalara göre kalori oranı düşük olan bitter tatlı krizlerinizde imdadınıza koşacaktır.

Tabaklarınızı küçültün.

Hepimizin en büyük derdi gözümüzün doymamasıdır. Bunun iççin en mantıklı yaklaşım tabakları küçültmek. Göreceksiniz ki bu sayede hem porsiyonlarınız küçülecek hem de küçük tabağın oluşturacağı göz aldatması sayesinde de zihnen de doyacaksınız.

Hareket edin.

Size gidin spor salonlarında saatlerce koşu bandı üzerinde koşun demiyorum. Bunun yerine asansörü değil de merdivenleri kullanın. Gideceğiniz yerlere otobüsle gidiyorsanız bile birkaç durak önce inerek yürümeniz veya arabanızı uzağa park etmeniz kalori yakmada büyük yardımları dokunur.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...