gizli hesaptan video indirme instagram

[Çözüldü]Gizli Hesaptan Video İndirme İnstagram

Gizli hesaptan video indirme İnstagram uygulaması üzerinden oldukça kolaydır. İstediğiniz videoyu hem Android hem de IOS uygulamaları üzerinden kolayca indirebilirsiniz. Normal hesaplardan video indirme işlemini herhangi bir programa ihtiyaç duymadan kolayca yapabiliyorsunuz. Gizli hesaplardan video indirmek istediğinizde ise birtakım yardımcı programlara ihtiyacınız oluyor. Anlatacağımız adımları izleyerek yardımcı uygulamalar sayesinde artık bütün gizli hesaplardan video indirme işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Gizli hesaptan video indirme İnstagram üzerinden nasıl yapılır diye merak edenleri şöyle alalım.

İnstagram Gizli Hesaptan Video İndirme

Gizli hesaptan video indirme için şu adımları takip etmeniz yeterlidir;

  • Gizli profilde bulunan videoları indirmek için arama motorunda arama yapın ve gizli hesap görüntüleyen uygulamalardan bir tanesini cihazınıza indirin.
  • Tarayıcınızdan İnstagram.com adresine girin.
  • İndirmek istediğiniz video hangisi ise ona tıklayın.
  • Tarayıcınızın adres çubuğunda bulunan linki kopyalayın.
  • Yeni bir sekme açın ve kopyaladığınız bu linki yapıştırarak bu adrese gidin.
  • Sayfa üzerinde sağa tıklayın ve kaynağa git seçeneğine tıklayın.
  • İlk kopyaladığınız linki ve ardından kaynaktan aldığınız sayfayı kopyalayın ve indirme sitesinde ilgili yerlere bu adresleri yapıştırın.
  • İşlemi onaylayarak videoyu indirme işlemlerinizi tamamlayın.

Bütün adımları eksiksiz bir şekilde tamamladıktan sonra gizli hesaptan video indirme işleminiz tamamlanacak. Bu işlemler sonrasında indirdiğiniz videoyu bilgisayarınızdan açabilir ve kendi hesabınızdan da paylaşabilirsiniz.

Gizli Hesaptan Video İndirme

Gizli hesaptan video indirme uygulamasında güvenli midir diye soruyorsanız, her uygulama olduğu gibi İnstagram üzerinden de bu tür işlemler sırasında dikkatli olmanız gerekir. Her ne kadar herhangi bir problem yaratmayacak olsa da yine de gerekli tedbirlerin alınması gerekir.

Gizli hesaptan video indirme İnstagram uygulaması üzerinden yapılamazsa bu durumda videonun kaydedilmesi seçeneklerini de deneyebilirsiniz. İnstagram indirilemeyen videolar için kaydetme seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede istediğiniz arşivi istediğiniz zaman kaydedebilirsiniz. Bununla birlikte kaydettiğiniz videoları sayfanızda takipçileriniz ile de paylaşabilirsiniz. Eğer bu videoların görülmesini istemezseniz bu durumda sayfanızın gizlilik ayarlarını değiştirerek videoyu sadece kendinize veya sizi takip edenlerin görebileceği şekilde saklayabilirsiniz.

Daha fazla sosyal medya makalesi için :  https://www.hizliresim.com/blog/kategori/sosyal-medya/

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...