Genshin İmpact Sistem Gereksinimleri Neler?

Genshin İmpact Sistem Gereksinimleri Neler?

Genshin İmpact sistem gereksinimleri oyunu keyifle oynamaya devam etmenizi sağlayacaktır.  Sistem gereksinimlerini minimum düzeyde karşılamadığınızda yükleme güncelleme işlemini yapamazsınız.  Bilgisayarınızın daha yüksek kapasitede olması oyunu kurabilmeniz açısından da önem kazanacaktır.

Genshin Impact Rol Yapma Oyunu Nedir?

Kontrol edeceğiniz Genshin Impact karakterlerinde aksiyon alarak saldırı beceri kombinasyonunu devreye sokarsınız. Kullanacağınız beceriler ve güçlerle beraber aşamalı olarak karakterinizin eviyesini artırmanız hedeflenmektedir.

Karakter değiştirerek oynayabileceğiniz Genshin Impact rol yapma oyunu farklı kombinasyonları bulmanızı sağlar. Bir oyuncunun keyifli bir şekilde oyuna devam etmesi bilgisayarda en önemli bölümdür. Dolayısıyla pc başınca geçirdiğiniz zaman önemli hale gelecektir.

Genshin Impact Oyununda Kontroller Neler?

Aksiyon rol yapma oyunu esnasında dövüş süreci hızlıca gerçekleşecektir. Silahlarınızı geliştirmek ve oyun içinde istediğiniz aşamayı kaydedebilmek için kuralları takip etmeniz gerekmektedir. Sistem gereksinimlerini yerine getirmiş olmanız güncellemelerle de alakalı olabilir. Bu kapsamın içerisinde de GB ve temel istenen sistem detaylarını bilgisayarınızda kontrol edebilirsiniz. Kontrol işlemini başlangıç aşamasında yapmanız önerilir.

Genshın Impact Pc Oyunu Sistem Gereksinimleri Nedir?

Genshın Impact pc oyunu minimum sistem gereksinimlerine bakıldığında aşağıdaki gibi sıralama yapılabilir. Kontrollerinizi bu sıralamaya göre yapabilirsiniz.

  • Windows 7/8.1/10 64 Bit cihazlar ve işletim sistemleri
  • Intel Core i5 veya daha üstü bir işlemci türü
  • NVIDIA GeForce GTX 1030 veya daha üstü bir grafik kartı
  • 8 GB RAM bellek özelliği
  • 30 GB- HDD temel gereksinimler olarak sıralanabilir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri Nedir?

Genshın Impact sistem gereksinimlerinde önerilen detaylara bakıldığında şu sıralamayı dikkate alabilirsiniz: İşletim sistemi temel gereksinimlidekiyle aynı ele alınabilir.

  • Intel Core i7 veya daha üstü bir işlemci
  • 16 GB RAM, bellek özelliği

NVIDIA GeForce GTX 1060/ daha üstü bir ekran kartı ve HDD özelliğini de diğeriyle aynı ele alabilirsiniz. Bellek özelliği, işlemci ve ekran kartı özelliklerinde artış olması halinde oyundan alacağınız verim ve zevk daha fazla olacaktır. Genshin Impact rol play grafikleri ortalama donanım istemiş olsa da takılma ve görsel sorunlar yaşanmamasına odaklanabilirsiniz. Bilgisayarınızda farklı programları kullandığınız düşünülürse GB özelliğini artırmak avantaj sağlar.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...