G5 ile Zayıflama ve Yöntemleri – Buk Beauty

Kişilerde oluşan istenmeyen kilolar, zaman zaman bazı sağlık problemlerini ortaya çıkarabildiği gibi görüntü açısından da hoş olmayan durumlardır.

Teknolojinin gelişimi ile birlikte uzmanlar tarafından uygulanan bölgesel incelme işlemleri, kadın veya erkek fark etmeksizin fazla kilo şikâyeti olan herkesin başlıca seçimleri arasında yer alıyor. Ayrıca diğer zayıflama teknikleri de internet arama motorlarında sıklıkla yer alıyor.

G5 ile Zayıflama Nedir?

Teknolojinin gelişimi ile birlikte ortaya çıkan ve ritmik masaj aletleri aracılığı ile yapılan g5 ile zayıflama tekniği, cihazın sağlamış olduğu hızlı titreşimler sayesinde sıkılaşma ve selülit giderici etki gösteriyor.

Bölgesel zayıflama teknikleri arasında yer alan bu işlem, kasların içerisinde bulunan asit ve ödemin atılmasında da faydalı oluyor.

G5 ile Zayıflama Nasıl Yapılır?

Vücudun belirli bölgelerinde biriken yağların masaj tekniği ile yakılması sayesinde g5 ile zayıflama işlemleri, gerçekleştiriliyor. Özel ritmik atışlara sahip olan masaj aleti aracılığı ile yapılan bu işlemde, uygulanan bölge yağlarından ortalama 4-6 seans sonrasında kurtulabiliyor.

G5 ile Zayıflama Nasıl Uygulanır?

Ritmik masaj aletleri tarafından yapılan g5 ile zayıflama işlemleri, cilt ile doğrudan temas eden cihazın ışınları sayesinde işlem gerçekleştirilir.

Cihaz, yağ bölgelerinin oluştuğu kısımlara temas etmesi ile birlikte etkisini gösterir.

G5 ile Zayıflama Neden Tercih Edilir?

Zayıflama teknikleri arasında en çok tercih edilen G5 zayıflama, genel anlamda vücutta bulunan yağlardan kalıcı olarak kurtulmak için seçilen bir yöntemdir. Ayrıca G5 ile zayıflama tekniği, kişilerde ki yorgunluğun da geçtiği söylenebilir.

G5 ile Zayıflama Avantajları Nelerdir?

G5 zayıflama işlemi, diğer zayıflama yöntemleri ile karşılaştırılğından daha hızlı kilo verebilmek mümkün. Kişilerde ortalama 1 veya 2 cm incelme sağlayan bu yöntemde, en az 2 seans en fazla ise 15 seans yeterli olmaktadır.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Zayıflama teknikleri arasında yer alan soğuk lipoliz tekniği, üç farklı başlıklı cihazları sayesinde vücut genelinin tamamına etki edebilir. Soğuk lipoliz işlemleri genellikle karın, kol, bacak, kalça, basen ve sırt kısmına uygulanabilir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Tüm işlemlerde olduğu gibi soğuk lipoliz işlemleri sonrasında da birtakım olumsuzlukların yaşanması normaldir. Soğuk lipoliz işlemleri tamamlandıktan sonra işlem yapılan bölgede hassasiyet, morarma, hafif şişlikler, uyuşma, kızarıklık görülen etkenler arasında yer alır. İnsan sağlığına herhangi olumsuz bir etkisi bulunmayan bu işlemlerde, iz kalma olasılığı da yoktur.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Genelde soğuk lipoliz işlemleri, tek seansta uygulanabilen işlemlerdir. Ancak buna rağmen yağ probleminin yoğun bir şekilde yaşandığı bölgelerde 2 ya da 3 seans uygulama gerekebilir. Seans aralarında 3 ay geçmesi önerilir.

Soğuk Lipoliz Etkileri Ne Zaman Ortaya Çıkar?

Soğuk lipoliz işlemleri, yapıldığı gün itibari ile ortalama 15 gün içerisinde etkili sonuçlarını göstermeye başlar.

Kişilerin herhangi bir ağrı ya da acı hissetmesine neden olmayan bu işlem, işlem sonrasında gün içerisinde normal hayata dönebilmek mümkün.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Kişilerin vücutlarında bazı bölgeler yağ birikimi oluşmasından dolayı istenmeyen kiloların olması mümkün. Bölgesel zayıflama yöntemleri egzersiz yapılarak, diyet uygulanarak ve teknolojik cihazlardan destek alınarak yapılır.

Soğuk lipoliz cihazları ile uygulanan bu işlemlerde, fazla kilonun bulunduğu bölgeye kan dolaşımı bir süre azaltılır ve yağ dokuları yok olur.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?

Bölgesel incelme kadın veya erkek fark etmeksizin, vücutlarının bazı bölgelerin toplanan yağ tabakalarının yok edilmesi için herkese uygulanabilir.

Ancak kalp pili kullanan ve bilinçsiz ilaç kullanımı yapan kişiler için tavsiye edilmez.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme teknikleri de diğer zayıflama programları gibi birçok farklı yöntem ile uygulanırlar. Tüm programlarda olduğu gibi bölgesel incelme yöntemlerinin başında da elbette ki doğru bir diyet programı yapmak büyük önem taşıyor.

Bölgesel incelme yönetemleri diyet ve spor, soğuk lipoliz, radyofrekans uygulamaları, lazer etkisiyle bölgesel incelme ve emsculpt olmak üzere farklı cihazlar kullanılarak uygulanır.

Kullanılacak olan yöntem uzman tarafından kişinin kilo problemine göre belirlenir. Kişiye uygulanan seans sayısı da fiyat konusunda etkili olacaktır. Ayrıca bölgesel incelme fiyatları, uygulanan yöntem ve tekniğe göre de çeşitlilik gösterir.

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...