ForzaHorizon 4 Steam Versiyonu İndirime Girdi Mi?

ForzaHorizon 4 Steam Versiyonu İndirime Girdi Mi?

ForzaHorizon 4 indirime girdi mi? soruları oyun severlerin merak ettiği ve araştırdığı bir konudur. 2018 senesinde çıkan ForzaHorizon 4 oyunu Playground Games tarafından piyasaya sürülmüştür. 1 ay önce Steam’e gelen ForzaHorizon 4 indirime girdi. Steamversiyonu fiyatı ile Türkiye için uygulanan fiyatı oyuncuları oldukça sevindirdi. 1 ay sonra ForzaHorizon 4 versiyonu indiren sayısı %45 oldu. Açık dünya popüler yarış oyunu Steamversiyonu ile Türkiye’de oynandı.

ForzaHorizon 4 İndirime Girer Mi?

ForzaHorizon 4, 1 ay önce indirime girdi. Oyun indirmek yüzdesi 45 olarak açıklandı. Türkiye de açık dünya popüler yarış oyunu Steamversiyonu oynandı. Özellikle Türkiye’de indirimli fiyatı oyuncuların yüzünü güldürdü. ForzaHorizon 4 versiyonu ne zaman indirime girer henüz bilinmiyor. En son 1 ay önce indirime giren oyunun tekrar kışın indirime girmesi bekleniyor. AncakForzaHorizon 4 indirimi için herhangi tarih veya saat verilmiyor.

ForzaHorizon 4 Steam Versiyonu İndirimli Fiyatları Nelerdir?

ForzaHorizon 4 indirimli fiyatları nelerdir?sorusu sıkça soruluyor. Aşağıda belirttiğimiz üzere ForzaHorizon 4 Steam fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

  • ForzaHorizon 4 Standart Edition : 92 TL’den 59,80 TL’ye düştü.
  • ForzaHorizon 4 Ultimate Edition: 150 TL’den 82,50 TL’ye düştü.
  • ForzaHorizon 4 Deluxe Edition: 125 TL’den 75 TL’ye düştü.

ForzaHorizon 4 Kaç GB?

ForzaHorizon 4 kaç gb?sorusu oyuncuların ve oyuna meraklı olanların merak ettiği bir sorudur. Öncelikle ForzaHorizon 4 bilgisayar da 80 GB yer kapladığını belirtmek isteriz. Ancak oyunun sistem gereksinimleri bulunuyor. Bu sebeple 80 GB’lik kullanılabilir alan yerine 100 GB kullanılabilir bir alan isteniyor. Dolayısı ile bilgisayarın yüksek kapasitede olması oyun oynayacakların yararına olacaktır.

ForzaHorizon 4 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

ForzaHorizon 4 sistem gereksinimleri aşağıda yer almaktadır.

  • Directx 12 sürüm
  • Intel i7- 3820 @ 3.6 GHz İşlemci
  • 12 GB RAM Bellek
  • 100 GB ve üzeri kullanılabilir alan
  • NVidia GTX 970 veya NVidia GTX 1060 3 GB ya da AMD R9 290x – AMD RX 470 ekran kartı

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Scroll to Top
Share to...